Notícies

CAMPIONS DE LLIGA INFANTIL!!

L´Equip infantil del Manresa Futbol Sala ha fet història al guanyar la lliga en la seva categoria de la divisió d´honor, màxima categoria catalana del futsal infantil.
I això es va donar perquè els manresans varen guanyar l´Olesa per 5 gols a 2 i obtenint 36 punts, puntuació que també va obtenir el FC Barcelona però amb el gol average desfavorable pels blaugrana.
El Manresa depenia de si mateix per obtenir el titol i no va fallar. El cinquè gol va ser decisiu després que els olesencs deixessin un parcial de 4-2 perillós ja que els locals per guanyar el titol habien de obtenir dos gols de diferencia al marcador final.
Aquesta lliga jugada a una única volta pel tema Covid, ha resultat molt atractiva i fins els últims minuts de la competició no s´ha decidit.
Amb aquest titol, aquest infantil fa historia dinou anys després que l´equip de la temporada 2001-2002 tambe vagi ser campió de la màxima categoria catalana.
Des de que es varen crear les formacions base a la nostre entitat la temporada 1998-1999, s´han obtingut títols i ascensos en diverses categories. Es per aquest motiu que tenim a totes les formacions  en un bon nivell de competició. Però a part d’això, destaquem aquí els títols assolits a la màxima categoria en lliga i els aconseguits en copa Catalunya.
TÍTOLS A DESTACAR A LES BASES 
INFANTIL 2001-2002  CAMPIÓ DE LLIGA
ALEVÍ 2013-2014  CAMPIÓ COPA CATALUNYA
BENJAMI 2017-18 CAMPIÓ DE LLIGA
BENJAMÍ 2017-2018 CAMPIÓ COPA CATALUNYA
INFANTIL 2020.2021 CAMPIÓ DE LLIGA