Notícies

MÉS RENOVACIONS I INCORPORACIONS. LAVADO TORNA I ERIC I MANU RENOVEN

CARLOS LAVADO TORNA A CASA

Després d´una temporada a Industrias compartint la competició de l’equip de 2a divisió B amb minuts a 1a divisió i sota la mà de Javi Rodriguez, Carlos Lavado torna al Manresa per reforçar l’equip de la propera temporada. Amb 23 anys d’edat defensarà la blanc i vermella sota la batuta del nou tècnic Pau Machado.
Carlos Lavado i després d´un breu període a les bases manresanes en categoria benjamí, es va incorporar al cadet del Manresa i d´aquí fins arribar al primer equip, salt que va fer en edad juvenil. Amb aquesta incorporació, el club manresà aconsegueix recuperar a un jugador format a la casa.
ERIC I MANU RENOVEN

Els jugadors Eric Castillo i Manu del Moral han renovat per una temporada mes en el nou projecte de Pau Machado. Han estat la vuitena i novena incorporació que ha fet el club manresà per la campanya vinent.
Aquestes incorporacions es sumen a les renovacions de Adil, Santa i Asis i els fitxatges de Jaume Condominas, Alex Terraga, Carles Ambrós i l´entrada de Kalet al primer equip un cop acabada la seva etapa de juvenil al club.