Notícies

CRÒNICA JUVENIL NACIONAL MONTESIÓN

Manresa 2 – 1 Entreculturas Montesión

MANRESA: Marc Cella, Raul, Kalet, David, Xexu / Pau, Ibai, Ernest, Jo, Vilaseca, Aleix i Arnau.

MONTESION  1 : Lobato, Cifré, Mario, Ripoll, Mesquida / Llompart, Martin, Barture, Medinas, Bauza i Luis.
ÀRBITRES: Boleda Cantero i Guerrero Moreno
GOLS. Raul 1-0 m.19 Raul; 2-0  m.22;  2-1 Barture m.29
Primera part de les millors de la temporada amb joc lineal tàctic amb sistema de quatre que va fer que els manresans tinguessin molta possessió en el joc. El resultat podia haver estat mes ampli  pel joc exhibit però els balears varen saber mantenir la porteria tancada fins a un minut pel final.
A la segona part, els manresans van empitjorar el seu joc. Accions individuals dels seus homes no donaren sensació de joc grupal. Així que després del segón gol als inicis de la represa, els mallorquins varen poder donar la volta al partit però es varen quedar amb un gol aconseguit als instants finals.
Últim partit de lliga diumenge vinent a Mataró amb la permanència a la butxaca i a l´espera d´una il·lusionant  nova temporada al grup 3 de divisió d´honor juvenil en la que hi hauran tres clubs balears, Palma Futsal, Entreculturas Montesión i Fisiomedia Manacor, equip que pot ascendir a més de FC Barcelona, Industrias, Natació Sabadell, Mataró, Hospitalet Bellsport, Les Corts, Montcada, Alcoletge, Futsal Vicentí, Ripollet o CN Caldes a mes dels dos equips que ascendeixen a la categoria des de la divisió d´honor catalana.