Notícies

EL PARTIT MÉS LLARG ACABA AMB VICTÒRIA

Manresa FS 5 – 2 Barceloneta Futsal

6 de febrer de 2021 / 22 de maig de 2021

MANRESA: Adil, Santa, Josan, Asis, Pep Costa / Noguera, Eric, Nil, Gerard, Manu i Blasco.
BARCELONETA: Kun, Paredes, Oscar Agustin, Bria, Xavi Jaen / Rachid, Alex, Paramos, Rafita, Yuya, Naim.
GOLS: 4-1 Josan min.36  4-2 Rafita m.39  5-2 Asis min.39
ARBITRES: Lazaro  Angulo i Guillen Escolan ( Comité Aragonés)
NOU MINUTS AMB GOLS
Tot i els 9 minuts que restaven en joc, un molt bon nombre d’aficionats visitants es varen donar cita al Pujolet, i es que el conjunt mariner es jugava les seves opcions d’acabar en plaçes de copa del rei. Els tres punts però s’han quedat a Manresa, els locals han sabut conservar l’aventatge aconseguida el passat 6 de febrer per mantenir els 3 punts a la classificació. Els manresans han sortit intensos amb la positiva tonalitat d’aquest final de temporada no transformada però amb resultats.
Josan al minut 36 ha ampliat el marcador amb un quart gol i desprès d´algunes ocasions locals, Rafita ha reduït diferències sense que el resultat tingués risc algún ja que restaba un minut pel final de partit. Asis a 1 minut pel final ha acomplert ha tancat el marcador tot i que a quatre minuts pel final, els de Oscar  Redondo han optat pel joc de cinc però sense èxit.
La propera i última jornada al pavelló Municipal de Martorell davant Sala 5 dissabte vinent, equip que després de l’empat de Diumenge entre Mataró i Hospitalet, ha certificat la seva presència al Play-off d’ascens a Segona Divisió.