Notícies

MANRESA – BARCELONETA (3-1) a 9 MINUTS PEL FINAL

Campionat Nacional 2a Divisió B Subgrup 3C

MANRESA FS – BARCELONETA FUTSAL CE (3-1)
DISSABTE  22 MAIG  18, 00 HORES   PAVELLO PUJOLET
Al seu moment, el TAD va desestimar les resolucions preses pels comitès de competició i apel·lació i va determinar que cal finalitzar el partit en els 9 minuts que resten de Manresa i Barceloneta. Per tant, en aquesta jornada de descans a segona divisió es jugaran aquests minuts al Pujolet amb el resultat de 3 gols a 1 pels manresans.
El conjunt de Oscar Redondo es juga la possibilitat d’entrar en places de copa del rei mentre que els bagencs no tenen opcions a res, guanyin o perdin aquests punts.
La pilota la posarà en joc l’equip manresà a la zona de 10 metres que defensa l´equip visitant. Ambdós equips podran sol·licitar un temps mort. El Manresa suma una falta acomulativa per 3 de la Barceloneta.
Cap jugador que estigui sancionat hores d´ara o en aquell moment, no podrà actuar.  Aquest es el cas del porter Aleix Dalmau que a les hores estava amb sanció imposada pel comité de competició de la  RFEF. En canvi, les convocatòries si que poden portar modificacions en relació al dia d´aquell partit sempre i quant en aquell moment estiguèssin donats d’alta. Si un jugador ha fitxat posteriorment, no te dret a competir.
Demà dissabte es jugarà també un trascendental Mataró – Hospitalet Bellsport al TMR. La resta de partits ja estan tots celebrats a l’espera de l’última jornada d’aquí vuit dies en que el Manresa jugarà al municipal de Martorell davant Sala 5.
Imatge