Notícies

PRÈVIA: ARRIBA EL DESENLLAÇ FINAL DE LA PRIMERA FASE

Campionat Nacional lliga 2a divisió B Subgrup 3B

MANRESA FS – LAMSAUTO LLEIDA
Dissabte 13 març  18:00 hores  Jornada 18
Pavelló El Pujolet de Manresa
Última jornada de lliga dins la primera fase en que el Manresa rep al Lleida, equip que tanca la taula classificatòria amb un total de 10 punts. Els manresans tenen l’opció de clasificarse matemàticament per la lliga al títol i copa del rei dins les quatre primeres places si guanya al Lleida i Segorbe no guanya a la pista del Industrias, que jugaran 1h 30 minuts abans que ho faci el Manresa. Si això passés, el partit de diumenge al Pujolet davant Segorbe corresponent a la jornada 11, ja estaria fora de tràmit. Manresa es ara quart i te 29 punts i Segorbe amb 27 es cinquè ambos amb els mateixos partits pendents de jugar, dos. Qui ja ha assegurat una de les quatre primeres places son Natació Sabadell, Mataró i Barceloneta.
Anem primer a parlar del Lleida, equip que de vuit sortides ha guanyat en una ocasió, va ser a Esplugues pel resultat de 3 gols a 4. En la resta de partits com a forani, ha perdut a Sabadell, Segorbe, Barceloneta,Denia, Mataró i Industrias amb un empat a Salou. Els d´Albert Manzanares recuperen al jugador Asis i la resta de la plantilla es troba en bones condicions.
Com hem dit, el diumenge a la tarda a les 6 es tancarà la primera part de la lliga amb un Manresa- Segorbe, un partit que fins el dissabte no es sabrà quines necessitats tindran els dos equips.
Al subgrup 3A, ja estan classificats Calvià Palma Futsal i Sala 5 Martorell. Hospitalet ho te tot de cara i la quarta plaça la lluitaran Ibiza Gasifred, Escola Pia Sabadell i Ripollet. Els eivisencs son però l´equip que depen de si mateix per entrar a la fase del títol.