Notícies

CRÒNICA: MANRESA – FUTSAL LLEIDA

MANRESA 6 FUTSAL LLEIDA 2

MANRESA FS : Aleix, Santa, Josan, Pep Costa i Manu / Noguera,. Eric, Nil, Asis, Muñoz, Gerard i Adil.

FUTSAL LLEIDA: Pedro, Chechu, Gordillo, Carles i Sergi / Jordana, Unai, Ian, Pau, Pulido, Orobitg i Wili
ÀRBITRES: Lopez Prat i Marc Bastidas
GOLS:
0-1 Sergi min.3
1-1 Nil  min.9
2-1 Asis min.15
2-2 Ian min.18
3-1 Asis min.26
4-2 Eric min.31
5-2 Nil min.40
6-2 Nil min.40
CLASSIFICATS
El Manresa ha certificat la seva presència per la lliga de la fase al títol, play-off d’ascens i copa del rei després de vencer al Lleida. Els manresans necessitaven guanyar per no haver de pensar en clasificarse en el partit de demà diumenge davant Segorbe, equip que havia caigut a Badalona moments abans.
El partit no ha estat fàcil pels manresans davant un Lleida molt ben dirigit per Gordillo en el transcurs del partit. Es més, s’han avançat al marcador ja al minut 3. Els de Manzanares no estaven jugant malament i feien una bona defensa amb la possessió de pilota i control del partit. Els dos equips estaven molt igualats sobre el parquet pero ha estat l´equip local qui ha donat la volta al marcador amb resposta lleidatana a poc per acabar el primer temps deixant un empat a dos al marcador al descans.
Al segón temps ha continuat la mateixa tònica i amb una millora de joc dels del Pujolet i amb una defensa molt ordenada, han donat la volta al partit en els deu primers minuts de la represa amb gols de Asis i Eric. El Lleida tenia ocasions ben aturades pel porter Aleix però el Manresa disposava de més profunditat tot i que a vegades li faltava tenir mes possessió de pilota. A cinc minuts pel final, el Lleida ha decidit sortir amb porter jugador i això ho ha aprofitat NIl per amb 2 gols més certificar la victòria manresana.
MANRESA – SEGORBE, NO ES UN PARTIT DE TRÀMIT
Aquest partit corresponent a la jornada 11 es juga aquest diumenge al Pujolet i tot i la classificació matemàtica, els manresans tenen l’ocasió de sumar tres punts que li anirien molt be de cara a la segona fase de la lliga ja que els mateixos s’acomulen. El partit, a les 18:00 de la tarda.