Notícies

PRÈVIA: NATACIÓ – MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B SUBGRUP 3B

NATACIÓ SABADELL – MANRESA FS 
Dissabte 6 març  18, 30 hores
Pavelló Nord de Sabadell  Jornada 17
ARRIBA L’HORA DE LA VERITAT
Arriba la penúltima jornada de la primera fase de la lliga amb una situació de classificació entre els quatre primers molt apretada. Tant Manresa, Barceloneta com Segorbe tenen tots ells un partit menys amb enfrontaments directes entre ells.
Pel moment toca Sabadell i els manresans es trobaràn amb el colider del subgrup. Un equip que a casa seva ha jugat vuit partits amb sis victòries, Mar Dènia,Lleida, Segorbe, Esplugues, Mataró i Industrias i dues derrotes, Barceloneta i Salou.
Natació Sabadell es segón a la taula amb 35 punts, per darrera el Manresa amb 29 amb un partit menys. Per tant, partit vital a Sabadell de cara quasi assegurar com a mínim la quarta plaça amb opció d´ acostar-se de punts al rival d´aquest dissabte.
Debuta Albert Manzanares a la banqueta com a primer entrenador. Tindrà una única baixa, la de Asis, jugador que es troba convocat amb el Marroc.
RECTA FINAL DE LA PRIMERA FASE
Arriba la recta final de la primera fase de la competició al subgrup 3B amb diversos equips amb opcions de classificació per les quatre primeres places. Hi ha dues places assegurades, les de Mataró i Natació Sabadell. Per les dues restants hi ha tres equips, Manresa, Barceloneta i Segorbe, tots ells tenen enfrontaments directes en la penúltima i última jornada.
Sense anar mes lluny, aquest cap de setmana Barceloneta juga dissabte a Lleida i marxa direcció Segorbe per jugar l´endemà diumenge a la localitat valenciana. Per la seva part, el Manresa es trobarà amb aquesta situació l’altre cap de setmana en que rebrà al Lleida dissabte i Segorbe diumenge per tancar la primera fase, ambdós partits al Pujolet.
En el subgrup 3A i un cop classificat el Calvià Palma Futsal, que lidera aquesta classificació  i es equip filial del de primera divisió, la resta d´equips s’ho juguen a partir d’aquest cap de setmana. Qui millor ho te es Sala 5 Martorell que supera amb tres punts a l´Hospitalet. El quart classificat Escola Pia, no depèn de si mateix ja que Ibiza Gasifred te tres punts menys que els escolapis amb un average favorable als eivissencs i amb un partit menys davant Arenys de Munt  que es juga aquest diumenge a les Illes.
Així doncs estan les coses al grup 3 de la 2a divisió B, en menys d´once dies es coneixeran els equips que jugaran pel títol, play off d’ascens en dues places i copa del rei en les quatre primeres i els que intentaran eludir el descens amb set places en joc de dotze equips en participació amb els punts acomulats de la primera fase.