Notícies

ALBERT MANZANARES, NOU ENTRENADOR

ALBERT MANZANARES, NOU ENTRENADOR

Albert Manzanares serà el primer entrenador substituint així Sito Rivera. Fins ara tenia el càrrec de tècnic adjunt al cos d´entrenadors al primer equip. Com a ex jugador destaca el seu pas pel FC Barcelona a divisió d’honor i al Manresa a divisió de plata en la temporada que l’equip va ser dirigit per Sito Rivera i poc després a la mateixa temporada per Juan Antonio Miguel ” Juanito ” ara al Betis Futsal, dos tècnics que ara estan entrenant a la màxima categoria.
Amb 44 anys d’edat li arriba el moment de dirigir al primer equip com a màxim responsable. Ho farà al costat de David Ruiz que continuarà amb les tasques de segón entrenador.
La resta del cos tècnic continúa amb les mateixes persones i no hi haurà canvis. A la preparació física Marc Estanyol, a la part de fisioteràpia Arnau Galindo, com a recuperadora Fina Compta a mes del  delegat Josep Maria Serra.