Crònica Play-off 2ª Elim (Tornada)

MELISTAR MELILLA 8 – 2 COVISA MANRESA FS (Global 11-5)

Melistar: Yiyo, Negro, Sanchez, Fernandez i Claudio; Wallace, Kiko, Rolón, Salvi, Pablo, Guancho, Jaime, Igor

Manresa: Arriero, Lavado, Aaron, Ambrós i Terri; Santa, Noguera, Asis, Iker, Manu, Riba, Aleix, Cella

Gols: 1-0 Fernandez min.1, 2-0 Guancho min.5, 3-0 Guancho min.16, 3-1 Noguera min.17, 3-2 Terri min.26, 4-2 Guancho min.32, 5-2 Yiyo min.34, 6-2 Barroso min.38, 7-2 Fernandez min.38, 8-2 Barroso min.39

El Manresa ha encaixat una exagerada i dolorosa a la Ciutat Autònoma i diu adeu així a la temporada: Un mal inici de partit (2-0 als 5 minuts) i el poc marge obtingut del partit d’anada han acabat sent claus per a un Covisa que tot i això ha plantat cara en tot moment, ha jugat una bona eliminatòria global (mereixent més premi) i ha estat dins d’aquesta fins als instants finals.

Inici de partit desafortunat i poc intens dels deixebles de Borja Burgos, els manresans s’han vist superats i els locals marcaven el primer només començar i poc després feien el segon. Els melillencs donaven la volta i agafaven avantatge a l’eliminatòria, un plus anímic important pels blaus.

Guancho marcava el tercer però Noguera aprofitava un refús a l’àrea petita per donar vida als manresans i col·locar-los dins l’eliminatòria, arribavem doncs al descans amb un resultat que podia haver estat pitjor però també més favorable i es que els nostres també van tenir ocasions, algunes d’elles clares per haver escurçat distàncies.

Ja entrats a la segona part, Terri marcava el segón i igualava l’eliminatòria. Eren moments d’inspiració pels nois de Borja Burgos que semblaven disposats a donar la volta al partit, però ha faltat encert als últims metres.

Els locals aconseguien marcar el quart i Asis va estavellar una pilota al pal que hagués significat el 4-3, en el rebot, la pilota arribava als peus d’Arriero, qui envalentit decidia sortir uns metres i provar un xut que interceptava el porter local i que amb la porteria buida marcava el cinqué. Jugada i minuts molt desafortunats que van fer molt de mal als de Borja Burgos i que complicava moltíssim l’eliminatòria.

Els últims minuts els manresans s’han jugat el tot per el tot de cinc, aquest sistema no ha acabat de fructuar i els melillencs sentenciarien l’eliminatòria amb 3 gols més deixant un resultat final enganyós de 8-2.