Notícies

PRÈVIA: LA NUCÍA

PLAY-OFF D’ASCENS A SEGONA DIVISIÓ

TORNADA 3ª ELIMINATÒRIA – TORNADA

DISSABTE 22 DE JUNY (18:15)

COVISA MANRESA – LA NUCÍA (Global 1-5)

 

Cara o creu aquest dissabte al Pujolet. Els de Paco Cachinero estan obligats a remuntar el resultat de l’anada per pujar a Segona Divisió. La tasca no és sencilla però aquest equip ha demostrat que és capaç de tot.

Després del mal resultat al partit d’anada, el gol manresà a pocs segons per acabar el final pot servir de molt per aquest dissabte, com ja ho va ser el d’Asis fa unes setmanes a Picassent. Ara, veurem si es així, tot això en un entorn on els manresans es senten molt còmodes, on un suport incondicional del públic i altres aspectes, que han de fer que la visita alacantina sigui incòmode pels seus jugadors, conscients que no serà fàcil, el primer pas passa per convencer la ment dels jugadors i aficionats.

S’ha parlat molt del 5-1 de Cerdanyola de la temporada passada, un precedent al que els seguidors manresans s’hi agafen per creure en l’ascens, record que de ben segur va aparèixer a la ment de molts després de la desfeta de fa uns dies.

Sporting La Nucía va treure del partit en tots els aspectes als nostres a la tornada, el conjunt alacantí va ser superior en totes les facetes del joc traient de polleguera als manresans a l’anada, això ara toca traslladar-ho a la tornada sobre el parquet, els nostres volen sentir-se còmodes davant un gran rival i amb l’ajuda de la grada.

Ja per acabar, recordem que el Covisa Manresa necessita una diferencia de quatre gols al seu favor després d’una hipotètica prorroga. La nova normativa aboleix els penals (per sort dels patidors) i donaria l’ascens a l’equip manresà per millor classificació i coeficient que el seu rival.

Poc abans al migdia, servei de paella per dinar a l´exterior del pavelló amb una Fan´s Zone que s’allargarà fins l’inici del partit. Un partit que serà retransmés per La Xarxa + per totes les cadenes de Catalunya. A la Catalunya Central emetrà Canal Taronja.