Notícies

LA CRÒNICA: LA NUCÍA

Partit de Tornada 3ª Eliminatòria del Play-off d’ascens

LA NUCÍA 5 – 1 COVISA MANRESA F.S.

La Nucía: Kilian, Tobe, Matheus, Castelló i Medrano; Castell, Munuera, José, Alejo, Oscar, Reda, Iker, Abel, Ivan Cantó

Manresa: Cella, Lavado, Ambrós, David i Aaron Lozano; Asis, Terri, Aaron, Silva, Ivan, Aleix, Uri i Blasco

GOLS: 1-0 Ambrós p.p. min.4, 2-0 Castell min.5, 3-0 Abel min.21, 4-0 Medrano min.23, 5-0 Tobe min.38, 5-1 Aaron Lozano min.40

 

Dura derrota del Manresa a La Nucía per un contundent 5-1, aquest marcador desfavorable obliga ara als jugadors de Cachinero a capgirar-lo d’aquí uns dies al Pujolet. 

Podriem dir que els millors moments de l’equip vàren ser als primers i als últims minuts del partit. Els nostres van sortir amb personalitat als primers instants i gaudirien de dues bones aproximacions a la portèria defensada per Killian.

En un llançament de falta directa, els locals obrien el marcador en una desafortunada jugada que acabaria amb un gol en pròpia, segons després, un nou gerro d’aigua freda que deixaria molt tocat als jugadors manresans, els locals aprofitaven la seva recurrent superioritat amb el porter avançat i Castell de voleia anotaria un gran gol que deixava el 2-0.

A partir del 2-0, el domini va ser clarament del conjunt local, millors en el joc i en les ocasions, el marcador per sort no s’acabaria movent ja que el càstig podria haver estat perfectament més dur.

Als 30 segons de començar la segona part, els locals marcarien el tercer gol i pocs minuts després el quart. Guanyar el partit s’havia convertit en una quimera i ara calia retallar distàncies per deixar amb el màxim de vida possible l’eliminatòria. Els locals, molt intensos durant tot el partit, potser en excés en alguns casos, no deixaven jugar a uns jugadors manresans als que no els hi va faltar ni actitud ni intensitat (si igualar-la) però si joc.

El domini seguia sent per La Nucía i no va ser fins als últims cinc minuts on els nostres es van esperonar en busca d’un gol, poc celebrat però que pot acabar esdevenint molt important que acabaria arribant a pocs segons per el final.

Ara queda la tornada, aquest equip s’ha guanyat el crèdit i la confiança, no és un impossible, queden 40 minuts al Pujolet per jugar i tot es possible.