Notícies

PRÈVIA: ALMONACID FS

COVISA MANRESA FS – ALMONACID FS

Dissabte 24 de febrer (18:45)

Campionat Nacional de lliga 

Pavelló Mpal. El Pujolet

 

“NO ERRAR I SUMAR”

El Covisa Manresa rep aquest dissabte a partir de tres quarts de set a l’Almonacid, el conjunt aragonès ocupa actualment la darrera plaça de descens però força lluny de sortir-ne d’aquesta (11 punts respecte al Canet) 

Lluny de l’Aragó ha guanyat 2 partits, aquests han estat a Les Corts (5-6) i a ses illes (3-8) En la resta d’enfrontaments a fora ha cedit en tots ells.

A la seva pista, els manresans van haver-se de treballar la victòria (4-6) allà tant sols han guanyat en dos ocasions, davant l’Hospitalet Bellsport (5-3) i contra el CN Sabadell (7-5)

Un conjunt que no coneix el que és l’empat i que comptabilitza 71 gols a favor per 111 en contra, a nivell golejador no són mals números però si que ho són a nivell defensiu tractant-se del segón equip més golejat.

El seu jugador Marcos és curiosament el segón màxim golejador del grup amb 26 dianes, un per sota de “Pipa” del Mataró i un per sobre d’Albadalejo del Cerdanyola. 

Pel que fa als nostres, Asis, un dels jugadors més en forma aquest 2024 li ha servit per col·locar-se com a màxim realitzador de l’equip amb 23 dianes, un xic per sota hi trobem Aaron Riera i Carlos Lavado amb 18. No es casualitat, recordem que el nostre equip és el més golejador del grup amb 132 gols a favor.

Com ja es va comentar, el jugador Santa ja serà baixa per aquest partit. La resta d´efectius estant en condicions per afrontar el matx amb la convocatòria de dotze jugadors de tretze que consta la plantilla. 

 

PARTITS JORNADA 21

INDUSTRIAS – ETB CALVIÀ  15,30

SPORTING LA NUCÍA – MONTSANT  17,00

PICASSENT – CANET  17,30

HOSPITALET – CERDANYOLA  18,00

ESCOLA PIA SABADELL – MATARÓ  18,00

COVISAS MANRESA – ALMONACID  18,45

VALENCIA – BARCELONETA  19,00

NATACIÓ SABADELL – LES CORTS  17, 30