Notícies

CRÒNICA: PICASSENT FS – COVISA MANRESA

FS PICASSENT 2 – 5 COVISA MANRESA

Picassent: Llopis, Luis Moreno, Rodrigo, Aguado i Corpellat, Serra, Real, Nacho Gomez, Hugo, Samuel, Pablo i Cano.

Manresa: Cella, Aaron, Noguera, Manu i Lavado, Santa, Iker, Asis, Terri, Ambros, Riba i Oriol.

Gols: 0 – 1 Manu min.2; 1 – 1 Nacho min.19; 1 – 2 Santa min.25; 1 – 3 Iker min.26; 2 – 3 Nacho min.34; 2 – 4 Lavado min.38; 2 – 5 Manu min.40

Tres punts d’or en una de les pistes més complicades de la categoria en primer lloc, per la situació del rival a la taula i també per l´ambient que s’hi viu.
Ha estat només començar el partit quant Manu avançat als manresans al marcador. El domini territorial ha estat a càrrec del conjunt bagenc pero les seves accions atacants no eren finalitzades de cara gol. A poc pel descans, el golejador local Nacho ha empatat el partit i el soroll del pavelló ha afectat als manresans a l´hora de sol·licitar un temps mort en un moment necessari.
A la represa i amb empat a un gol, el joc ha estat mes anivellat entre els dos equips tot i una certa sensació de superioritat visitant. En aquesta ocasió, dos minuts explosius han propiciat el segon i tercer gol de forma consecutiva deixant un parcial de 1-3 l´electronic. Era al minut cinc del segon temps quan Iker ha ampliat diferències amb un tercer gol efectuat sense angle escorat a la banda.
Era un resultat favorable però no definitiu com així s´ha demostrat. Nacho altre cop ha reduït diferencies a sis minuts pel final deixant un parcial de 2-3 amb una acció d´estratègia en un servei de banda i amb l’ambient al seu favor, els valencians han entrat al partit de ple.
Ha estat Lavado qui ha deixat glaçada la graderia amb el quart gol a dos minuts per acabar. Poc després, el sistema portat a terme pels de casa amb porter-jugador no ha tingut cap efecte positiu pels valencians i Manu, ratllant el final, ha fet en cinquè.
DEBUT DE MARC RIBA I ARRIBA CALVIA DISSABTE VINENT.
El jugador de l´Anoia  Marc Riba, fitxat ahir divendres, ha tingut els seus primers minuts a la primera part del partit en terres valencianes. En quant al partit del proper dissabte davant l´equip Balear del ETB Calvià, es jugarà a les 4 de la tarda al Pujolet. L’entrada serà gratuïta per aquest partit.