La Crònica: Barceloneta – Manresa

Barceloneta Futsal C.E. 4 – 4 Covisa Manresa F.S.

Barceloneta: Adil, Oscar, Mayor, Gordillo, Juanjo; Rachid, Paredes, Tofi, Jaen, Toti, Bria i Manzano

Manresa: Arriero, Santa, Noguera, Asis, Manu; Iker, Aaron, Ambrós, Terri, Oriol, Aleix, Cella

Gols: 0-1 Noguera min.4; 1-1 Toti min.16; 2-1 Tofi min.17; 2-2 Asis (d.p.) min.34; 2-3 Iker min.34; 3-3 Jaen min.36; 4-3 Toti min.37; 4-4 Bria (p.p.) min.38

El Covisa Manresa va treure un punt de la seva visita a Barcelona, un bon punt que es pot considerar just vist el vist durant els 40 minuts de joc.

El partit es preveia complicat, Barceloneta estrenava entrenador i el Manresa no es podia deixa enganyar per la classificació del conjunt local, ja que disposa de molts jugadors contrastats, desequil·librants i de nivell, un equip que l’any passat va competir de tu a tu fins la recta final amb el Manresa per la quarta plaça.

El primer gol arribaria després d’una molt bona jugada de Manu qui servia l’esfèric a Gerard Noguera per a que aquest establis el primer de la tarda (0-1)

La Barceloneta reaccionava i Arriero amb molt bones aturades evitava el gol dels locals, però a poc per finalitzar la primera part i en un minut d’inspiració, l’equip barceloní capgirava el partit amb dos dianes, així s’arribaria al descans.

Va ser una segona meitat d’alternatives però no va ser fins als últims cinc minuts on va haver-hi moviment:

Asis aprofitava un doble penal per empatar el partit i immediatament després Iker remontava el partit (2-3) els locals però tornaven a marcar dos gols practicament de forma consecutiva per donar la volta al matx (4-3) Els locals no van marcar de miracle el cinquè gol en una pliota morta que va acabar al pal.

Pocs segons després però i amb el Manresa amb el porter jugador, una pasada exterior de Terri era desviada per Bria qui en pròpia porta anotava l’empat (4-4)

Els minuts finals l’equip ha seguit tirant del porter jugador però el resultat ja no es mouria.