Notícies

PRÈVIA: U.D. IBIZA GASIFRED

UD IBIZA GASIFRED – COVISA MANRESA FS

  • Dissabte 8 d’octubre (16:00 h)
  • Pavelló Sa Blanca Dona 
  • Jornada 4

 

VISITA A UNS DELS ‘COCOS’ DE LA CATEGORIA

Desplaçament complicat pel Covisa Manresa que viatjarà aquest cap de setmana fins a Eivissa per enfrontar-se al Gasifred, un equip de bon joc i un dels conjunts que més s’ha reforçat durant aquest estiu i que aquest any si voldrà assaltar com a mínim el “Top 4”.

Va encetar la lliga amb un curt empat a Sabadell contra CNS (1-1) seguidament va caure com a local (3-6) contra l’Industries B i la jornada passada va aconseguir la primera victòria a Canet de Mar (2-5)

Hores d’ara, es 7é amb 4 punts, 9 gols a favor i també 9 en contra. Per part manresana, 7 punts de 9 possibles, compartint lideratge amb l’Esplugues, mateixos registres.

Els eivissencs han fet un equip per intentar aspirar a tot, s’han reforçat amb Iker Fernandez i Alex Garcia, dos ex-jugadors de la base del club amb passat blaugrana. Destaca també Buitre, de Talavera, Cristian i Llamas de Natació o David Ruiz de l’Hospitalet.

La UD Ibiza Gasifred va començar a formar part fa un parell de temporades com a secció de l’UD Ibiza, conjunt de la Segona Divisió espanyola que presideix Amadeo Salvo, deixant enrere la nomanclatura de Gasifred Atletico però mantenint-ne part del nom, tot i poder viure de forma independent, Gasifred disposa ara de més poder econòmic davant aquesta nova infraestructura.

Setmana normal per l’equip en quant a dinàmica d’entrenaments. Asis es la novetat bagenca entrant a la convocatòria per primera vegada aquesta temporada en partit oficial.