Notícies

SERGIO ARRIERO REFORÇA LA PORTERIA

SERGIO ARRIERO, UN PORTER DE PRESTIGI.

El Covisa Manresa s´ha fet amb els serveis de Sergio Arriero, porter provinent del Sala 5 Martorell. El porter es va iniciar a l´Olesa en diverses formacions base fins a passar a l´equip cadet del Manresa i d´aquí va ser pretès pel juvenil del Barça, acabant la seva etapa juvenil amb el conjunt blaugrana. Gestesa Guadalajara va ser la seva primera experiència en categoria de primers equips, d’aquí pasaria de nou al Manresa on hi va estar la temporada 2011-2012.

Després va fitxar amb l´equip de moda d´aquell moment, el conjunt del Bar Mi Casa de Sant Vicenç dels Horts, també amb la Peña Deportiva de Eivissa. A Pallejà, on l’equip va realitzar molt bones campanyes i on va jugar diverses eliminatòries de copa del Rei davant Industrias i Bisontes Castellón. Aquests últims anys ha estat al Sala 5 Martorell on ha aconseguit l’ascens a Segona Divisió aquesta temporada.

 

Imagen

Sergio Arriero