Notícies

Crònica Mataró – Manresa (Play-off d’ascens)

Play-off d’ascens 1a eliminatòria

Futsal Mataró 4 – 2 Covisa Manresa

Mataró: Isaac, Lupi, Alagi, Tolrà, Panotxa, Jordi, Llibi, Jue, Novo, Pipa, Juanito i Amar

Manresa: Adil, Eric, Josan, Manu, Ambrós, Lavado, Santa, Gerard, Ambrós, Guille, Terri i Nabil

Àrbitres: Arnau Ayala i Ignasi Velasco

GOLS: 1-0 Tolrà min.7; 2-0 Alagi min.12; 3-0 Pipa min.17; 4-0 Panotxa min.21; 4-1 Eric min.33; 4-2 Gerard min.34

 

EL COVISA REACCIONA A MITGES I ES QUEDA A LES PORTES DE PROSSEGUIR EL SOMNI (4-2)

No ha pogut ser. El Covisa Manresa ha caigut derrotat a Mataró i no ha pogut completar una remontada que per moments semblava possible. Una primera meitat desafortunada (3-0) condicionada per l’expulsió d’Asis i un gol només començar la represa han estat determinants pels interessos manresans. 

El partit era a cara o creu, la tensió, els nervis i l’importància del partit va estar present durant els 40 minuts. L’inici de partit va ser bo pel Covisa, duent l’iniciativa del partit per moments. Els maresmencs però s’avançaven a l’electrònic després d’un gol per l’escaire de Tolrà (1-0). Aquest gol ha trastocat als bagencs, que veien com arribava el segón dels locals.

I vet aquí la jugada que condiciona el partit, on a poc per arribar el descans, Asis que rep una agressió, s’hi torna i es expulsat amb targeta vermella directa, fet que va ser determinant durant el transcurs del matx.

Unes involuntàries mans de Santa provocaven que Pipa fes el tercer des del punt de doble penal, s’arribava al descans.

La segona no podia començar pitjor pels interessos visitants on els mataronins anotaven el quart gol només iniciar-se la represa, el panorama pintava molt complicat, els manresans molt sobreexcitats durant el partit, entraven també al joc dels locals, el Covisa seguia viu i es que encara quedava molt i en uns minuts d’inspiració jugant de cinc, Eric i Gerard anotaven dos gols que feien creure amb el miracle, i es que encara hi havia temps per creure-hi.

Alagi era expulsat, però els nostres no van ser capaços de aprofitar aquesta superioritat numèrica. Als últims minuts, es buscava escurçar distàncies amb el porter jugador però la falta d’inspiració i un segur Isaac que va desbaratar les arribades manresanes ho van impedir. Ja a pocs segons per acabar, Adil era també expulsat sense conseqüències ja en el desenllaç final.