Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – F.S. RIPOLLET

DISSABTE 30 d’ABRIL a les 18:30 HORES

COVISA MANRESA F.S. – FS RIPOLLET

JORNADA 29 – SEGONA DIVISIÓ B GRUP 3

 

A UN PAS DE LA COPA DEL REI

El Covisa Manresa pot certificar aquest Dissabte la seva participació a la propera edició de la Copa del Rei, per això haurà de superar a un Ripollet que es presentarà a Manresa havent certificat la permanència en la darrera jornada tot i cedir contra el Cerdanyola, els del Vallés son precisament l’únic equip que podria arrabatre aquesta plaça als manreaans.

Els bagencs han de sumar els tres punts per així apurar i intentar arribar amb opcions a l’última jornada de aconseguir la la 4ta plaça. Això però no depèn del Manresa, sinó de la Barceloneta, que aquest Dissabte tindrà un dur compromís a Santa Coloma de Gramenet.

Pel que fa al Ripollet, te un global de 11 partits guanyats, 3 empats i 14 derrotes, un total de 36 punts. 90 gols a favor i 100 en contra. Com a visitant, ha guanyat a Sabadell (Pou) Cocentaina, Ibiza i Segorbe.

Al partit de la primera volta, en l’últim compromís de l’any, el Ripollet es va endur els 3 punts (6-4)

 

PAU MACHADO: “ELLS TENEN MOLT BONA ELAVORACIO DE LA PILOTA”

Ripollet ens va guanyar a la primera volta a casa seva. Ripollet te molt bona elaboració de joc pel que caldrà tenir el control de la pilota. Es clau guanyar per seguir amb opcions i seguir vius a l´ultima jornada a Mataró de cara optar al play off d´ascens. Esperem que el públic ens recolzi com sempre fa .