Notícies

CAMPIONS D’ESPANYA!

6 NOUS JUGADORS AL COVISA MANRESA COM A CAMPIONS D´ESPANYA AMB LA SELECCIÓ CATALANA!

Després de la celebració dels campionats d´Espanya en diverses categories, el Covisa Manresa ha engruixit amb 6 el nombre de campions en la seva participació a la selecció Catalana.

Onze eren fins ara els jugadors amb el títol estatal pertanyents al Club Manresa Futbol Sala, aquest fet s´ha incrementat fins a 17 en aquest 2022, fet que no s´havia donat mai amb tan nombre en una única temporada!

En el campionat celebrat a El Ejido en categoria benjamí, el lleidatà MARÇAL LAVILLA es proclamà campió al vèncer Andalusia per 2 gols a 5. Després va ser el torn de ROGER GALLEGO a la mateixa localitat en la categoria aleví imposant-se Catalunya a Galicia per també 5 gols a 2.

La categoria infantil es va celebrar a Catalunya i mes concretament a Salou. SIRIUS COLL , JOSEP DOMENECH i ERIC DORADO varen jugar la final imposant-se a Balears per 2 gols a 3. I per últim, MARIO PLAZA en categoria sub 16 ha estat l’últim representant del nostre club amb victòria davant Regió de Murcia per 5 gols a 3 .

Destacar també que el manresà Gerard Pusó ha actuat de primer seleccionador en les categories benjamí, infantil i sub 16 obtenint el títol en totes elles.