Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA FS – CERDANYOLA

Campionat Nacional de lliga Segona Divisió B Grup 3

Dissabte 12 de febrer (18:00)

Pavelló el Pujolet – Jornada 20

COVISA MANRESA FS – CERDANYOLA F.C.

Després de dues victòries consecutives, el Covisa Manresa rebrà aquest dissabte un rival que cada temporada complica molt la vida als manresans com es el Cerdanyola. La victòria fa 15 dies contra el Martorell i la de la setmana passada a Sabadell deixen els nostres en una privilegiada situació per poder optar a places de Copa la vinent temporada, amb dos partits pendents per disputar i amb molta lliga encara per davant.

Demà passa pel Pujolet el Cerdanyola, un rival molt incòmode que fora de Guiera ha jugat 8 partits. D’aquets 5 derrotes (Hospi,Industrias,Barceloneta,Muro i Mataró) Ha guanyat en 3 ocasions, a Sabadell per partida doble i a Cocentaina. Ara visiten Manresa ocupant la 9ena posició amb 26 punts i els mateixos partits jugats que els bagencs.

Per part local, el Manresa es setè a la taula amb 29 punts, per dissabte tota la plantilla estarà a disposició del tècnic.

En el partit de la primera volta, molta igualtat com era de preveure en un partit que va acabar amb taules (5-5) després d’un final frenètic. En línies generals, el bagatge dels nostres a casa es alt, comptabilitzant només la derrota contra la Barceloneta.

Un rival sempre incòmode que sap el que es pescar punts del Pujolet, on ho ha fet en ja 3 ocasions.

 

Pau Machado: “Hem d’interpretar correctament el partit”

Jugarem davant un equip experimentat, competitiu i amb molt de gol. Tenen un gran sistema defensiu i ofensiu i preveig un partit igualat com ho va ser al Guiera. La nostre interpretació i execució sobre la seva defensa zonal serà molt important. Hem de seguir defensant com els últims partits per obtenir els tres punts.

Santi Lara: “La finalización puede ser determinante”

Tenemos un partido muy difícil en una de las mejores pistes de la liga donde mayor ambiente se respira de futbol sala ante un rival en buena linea como local que  lleva consecutivamente dos victorias de mucho prestigio. Considero que serà muy igualado con dos equipos parecidos en nivel y los metros finales pueden ser determinantes.

Partits dels dos equips pendents de celebrar:

COVISA MANRESA – MATARÓ  Dimarts 15 febrer 21:00 hores

COVISA MANRESA – FS PICASSENT  Diumenge 13 de març  12:15 hores

SALA 5 MARTORELL – CERDANYOLA  Dimarts 15 febrer

CERDANYOLA – NATACIÓ SABADELL  Dimarts 1 març