Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA F.S. – SALA 5 MARTORELL

COVISA MANRESA – SALA 5 MARTORELL

Dissabte 28 de gener

Pavelló Mpal. El Pujolet – Jornada 18

Arriba un partit de rivalitat històrica intercomarcal entre el Covisa Manresa i el Martorell al Pujolet. Dos equips amb trajectòries ben diverses però en que els dos no han evitat passar per una mala sèrie de resultats durant la temporada.

Els del Baix Llobregat van començar la lliga de forma impecable arribant a guanyar els 8 primers partits de forma consecutiva fent així 24 de 24 punts possibles, després però entre novembre i desembre només ha estat capaç de guanyar 1 partit, perdent punts de forma sorprenent a casa contra Ripollet i Picassent (5-5 i 3-3) i 3 derrotes, contra la Pia a casa (3-6)  a Mataró (4-2) i a L’Hospitalet (9-4) Els martorellencs però han recuperat terreny aconseguint dues victòries en aquest inici d’any contra el Muro (11-1) i a Sabadell contra Natació (2-7).  Sala 5 es 2n a la classificació amb 35 punts

Per la part bagenca, Covisa Manrea vol tornar a la senda de la victòria per així tornar a recuperar terreny perdut en els darrers mesos. Els nostres estan passant una mala ratxa de resultats (1 victòria en 6 partits) no tant es així en el joc, veient un equip intens i vistós, també moltes d’aquestes derrotes s’han produït per la mínima algunes de forma injusta. Els nostres han de millorar en la falta d’encert a porteria contrària, un factor que ha passat factura als interessos manresans en els darrers compromissos.

El Manresa arriba al matx amb un parell de baixes sensibles com son les de Josan (lesioant) i la d’Asis amb 1 partit de sanció. Repeteixen convocatòria els juvenils Aleix i Roc.

Al partit d’anada, els locals es van endur la victòria per un ajustat 3-2

Els últims precedents com a local contra Sala 5 son diversos, amb 1 empat, 1 derrota i 1 victòria.

 

PARTITS AJORNATS!

Els partits suspesos al seu dia pel factor Covid ja tenen data establerta per part del Comitè de la RFEF. Dimarts 15 de febrer a les 21:00 hores, el Mataró visitarà el Pujolet i el partit davant el conjunt valencià del Picassent està previst pel diumenge 13 de març a les 12:15 hores també al Pujolet.
DECLARACIONS

Pau Machado: “La setmana passada vam fer un molt bon partit a l’Hospitalet i malgrat l’inactivitat, vam merèixer la victòria, per demà necessitem el nostre públic, haurem de realitzar un gran partit per superar-los ja que el seu nivell tècnic es el millor de la lliga, un partit amb molts gols no ens beneficia, El grup està fent un gran treball setmanal, arribem amb una bona preparació per aquesta setmana, volem els tres punts!

Victor Gonzalez: “El partit es un clàssic de la categoria, anem amb la intenció de no especular, estem amb una bona linea i la volem mantenir, el fet d’encaixar pocs gols serà clau”