Notícies

PRÈVIA: CERDANYOLA – MANRESA

Campionat Nacional lliga segona divisió B Grup 3         

Dissabte 16 d´octubre  18:15 hores   5ena jornada

Pavelló Guiera de Cerdanyola del Vallés. 
CERDANYOLA FC – COVISA MANRESA
Cinquena jornada de lliga en que Covisa Manresa després d´un inici de lliga molt dur on s´ha enfrontat a rivals com Sala 5 Martorell, Hospitalet o be Natació Sabadell, a més de la sortida a Picassent, arriba ara un altre front molt de nivell con ho es la visita a Cerdanyola. David Herraiz, director esportiu del club i Santi Lara l´entrenador, han confeccionat un equip potent que pot competir amb qualsevol equip de la categoria. Fins ara, Cerdanyola ha perdut a l´Hospitalet ( 5-4 ) i a casa seva al Guiera davant Sala 5 Martorell ( 5-6). Després s´ha recuperat guanyant a pista del Natació i golejant l´ultima jornada als balears de Muro Futsal (11-1) equip que es va presentar amb cinc baixes a la seva convocatòria. Per tant i amb sis punts, reben als manresans que amb un punt mes lluitaran per doblegar a un gran equip.
Una pista i un equip històricament complicat, a Guiera, els dos últims compromisos s’han saldat amb victòries molt ajustades pels nostres (3-5) a la 2018/19 i per 5-6 en un partit disputat poc abans de l’aturada de la competició pel Covid-19 aquell any 2020. Els dos altres precedents, 1 derrota (16/17) i 1 empat (17/18)
Al Covisa Manresa es constatable la baixa de Josan i amb la resta de efectius amb condicions, intentarà mantenir el bon joc empleat dissabte passat al Pujolet per sumar tres punts més.
Santi Lara, Entrenador Cerdanyola CF:  “Esperem el millor Manresa”
Manresa ha començat molt positivament la temporada davant equips que poden ser punters. En les seves sortides ha empatat a Picassent i ha perdut per la mínima a Martorell que es la pista més complicada de tota la lliga. Per tant, es un rival perillós amb una plantilla jove i amb jugadors molt destacats. Ells juguen amb molta intensitat amb molt bones transicions i molt bona porteria. Així doncs es molt bon equip i per part nostre esperem el partit amb moltes ganes. Tots els equips saben de la nostre defensa zonal i del nostre poder ofensiu. Som l’equip mes golejador del grup, però preveig un partit molt complicat , igualat i bonic on esperem al millor Manresa possible per disfrutar un partit mes d’aquesta gran categoria.
Pau Machado, Entrenador Covisa Manresa: ” Es l’equip actualment més ofensiu de la competició, ens posarà a prova com a equip.”
Preveiem un partit dur, i competit, es un equip que malgrat vagin a favor o en contra competeix els 40min. Es l’equip actualment més ofensiu de la competició, ens posarà a prova com a equip. Nosaltres venim d’una victòria important, volem donar un pas endevant sobretot fora del pujolet. Tant sols la baixa de Josan, afrontem el partit amb molt de  respecte al rival i ganes de fer novament un partit important per buscar els tres punts davant un rival que ens plantejarà un partit difícil.
                                                                                                                                      HORARIS JORNADA 5