Covisa Manresa 5 – 2 A.E. Hospitalet Bellsport

COVISA MANRESA : Adil, Lavado, Eric Castillo, Josan i Terri, Santa, Kalet, Gerard, Manu, Ambros,Aleix Perez i Nabil.

AE HOSPITALET BELLSPORT: Miñano, Oriol Serrano, Sergio Alfonso, Gonfaus i Elias. Loinaz, Raul Ceni, David Ruiz, Garcia, Gasso i Marc Miñano.
ARBITRES: Juanjo Calvo i Israel Rufas.
GOLS: 1-0 Kalet m.4, 1-1 Sergio Alfonso m.13, 1-2 Raul Ceni m.14, 2-2 Ambros m.19, 3-2 Gerard m.32, 4-2 Santa m.40  5-2 Lavado m.40
Primera victoria de Covisa Manresa al Pujolet davant d’un dels equips potents de la categoria. Un triomf treballat sense ser un brillant partit. El conjunt de Pau Machado s´ha posat la roba de treball i ha lluitat en tot moment del partit per aconseguir tres punts vitals de cara l´inici de temporada.
Ha començat molt intens l´equip del Pujolet superant l´Hospitalet en tots els asepctes i d´aquesta forma avançar- se al marcador amb un gol de Kalet després d´una passada de Eric Castillo. A mitjans d´aquest primer periode, els visitants han donat la volta al marcador benficiant-se d´errades locals. El conjunt manresà estava tocat en aquell moment però en una jugada d´estratègia, Ambrós ha empatat el partit abans del descans.
Això ha estat la millor noticia pel Covisa ja que les coses pintaven malament en els últims instants de la primera part.
A la represa ha existit molta igualtat entre els dos equips. A mitjans d´aquest periode, els de Antonio Mesa s´han quedat amb inferioritat per expulsió de Elias i amb aquesta superioritat, Gerard al segon pal ha marcat el tercer gol local.
El quart i cinquè gol han arribat a l’últim minut amb els visitants jugant amb sistema de porter jugador, accions molt ben defensades pels de casa  aprofitant la porteria buida per arrodonir la tarda golejadora.
El proper partit serà a Martorell aquest Dissabte.