Notícies

PRÈVIA: PICASSENT – COVISA MANRESA

Campionat Nacional de Lliga 2a Divisió B – Grup 3

Dissabte 18 de Setembre (18:00)  Jornada 1

Pavelló Municipal de Picassent

PICASSENT F.S. – COVISA MANRESA

 

UN DEBUT MOLT ESPERAT A PICASSENT 

El Futbol Sala Picassent s’estrena a la segona B i ho farà a casa seva davant dels seus aficionats. El conjunt valencià va aconseguir l’ascens a la nova categoria després d’un final de lliga a tercera divisió molt apretat lluitant en les últimes jornades amb el Valencia Futbol Sala de Pepe Matoses, el Club Futbol Sala Burriana i seguits molt d’aprop pel Mislata. Els picassentins es van imposar el Irefrank Elche a partit únic assolint així l’ascens. 

La loteria doncs ha caigut a la localitat picassentina, població de 21.000 habitants situada a la zona sur de l’àrea metropolitana de Valencia. 

Per tal de defensar la nova categoria, han incorporat a tres jugadors provinents del segona divisió Alzira i dos d’El Pilar de València, equip de tercera divisió que ara dirigeix Eduardo Garcia Belda “Miki”. 

Amb aquests paràmetres i amb l’ajut de la seva afició rebràn aquest dissabte  a un Covisa Manresa en un partit que serà sens dubte una festa pels locals en el seu debut a casa.

 

COVISA MANRESA ANIRÀ A PER TOTES

Pel que fa al conjunt bagenc, els manresans viatjaran amb tota la plantilla excepte la coneguda baixa de Asis que es troba al Mundial de Lituània i el dubte de Kalet amb angines. La preparació de l’equip durant la pretemporada ha estat òptima i intensa amb l’equip manresà que arriba per competir un partit que és molt important treure endavant per així començar de la millor manera possible.

Moltes novetats a la plantilla en relació a la temporada passada on comença un nou cicle en tots els aspectes esportius.

L’Expedició marxarà el mateix dissabte a primera hora del matí cap a la Comunitat Valenciana.

 

VICENT CARRASCO : Entrenador Futbol Sala Picassent

    ” TENIM MOLTES GANES DE COMPETIR “

Portem quasi dos mesos de treball de pretemporada enfocats en aquest debut. Estrenar aquesta complicada categoria davant la nostre gent amb un rival potent com el Manresa es un repte meravellós. Estem preparats física i mentalment per donar-ho tot. No serà fàcil per la qualitat tècnica de qui ens visita però farem servir les nostres armes per aconseguir l’objectiu i seguir pas a pas amb la filosofia que ens ha portat fins aquí.

 

PAU MACHADO : Entrenador Covisa Manresa

   ” HEM DE SUPERAR  LA SEVA MOTIVACIÓ

En la primera jornada tots tenim el factor de desconèixer com arriben els rivals al primer partit. L’expectativa es alta per nosaltres amb un projecte nou i amb una bona preparació davant un equip nouvingut a la categoria. Ells tindran una elevada motivació que haurem d’igualar o superar amb molt de treball per obtenir els tres punts. Esperem un rival directe i molt competitiu. Per part nostre, hem de seguir creixent i consolidant l’idea de joc, ja no val mirar enrere, volem fer un bon inici com equip amb l’ambició de tornar a casa amb els tres punts.

 

Plantilla Futbol Sala Picassent

ALEX, LUIS, PAULO, JOAN, JUANJO, JULI, JAUME (Alzira), CARRERAS (Alzira), ALVARO, GUAITA, XAVI, CASTEJÓN (El Pilar), PILLO, SAMU (El Pilar) ALVARO (Alzira)

 

Horaris Jornada 1