Notícies

SALOU – MANRESA (PRET.)

5è PARTIT DE PRETEMPORADA
CFS SALOU 1
COVISA MANRESA 2
CFS SALOU: Alberto, Emilio, Pol, Jordi i Unai / Ruben, Juanca, Eric , Marc ,Moreno i Edu.
COVISA MANRESA: Nabil. Ambros,  Josan, Eric i Lavado / Santa, Manu, Terri, Roger, Ernest i Adil.
ÀRBITRES: Ivan Lopez i Carles Estruch
GOLS. Manu 0-1 m 12   0-2 Eric m 35  1-.2 Emilio 38
Partit jugat al pavelló Olímpic de Reus en que els dos equips continuen amb el seu rodatge de pretemporada. Covisa Manresa obté la cuarta victoria consecutiva. En aquesta ocasió davant un equip fet per retornar a la segona B com el Salou. El conjunt costaner ha exigit molt als manresans en un enfrontament en que les grans defenses dels dos equips han donat vida als mateixos durant el partit.
Es sistema defensiu ha estat clau en ambdues formacions, fet que ho mostra el marcador final. Però les ocasions de gol han estat mes clares pels visitants a la primera part. Ha estat però Manu qui avançat al conjunt manresà amb un xut exterior.
Amb diverses alternatives han marxat els dos equips als vestidors amb un Covisa que en diverses ocasions ha fet una defensa a la primera linea local dificultant la sortida de joc dels de casa.
A la segona part ha continuat una tònica similar. Els manresans han portat l’iniciativa del joc però no ha estat fins a cinc minuts pel final quant Eric ampliat el marcador.
El joc manresà era combinatiu i els juvenils Vilaseca i Ernest han respost positivament a les baixes de Asis, Gerard i Kalet. Josan ha estat molt entonat després de recuperar-se de la seva lesió produïda en el primer partit de pretemporada davant Peñiscola.
 Amb tot això, el Salou ha reduït diferències amb un gran gol però els manresans han sabut mantenir l´esfèrica en l’últim minut de joc sense donar opcions a que l’empat local es produís.
El proper partit de pretemporada serà dijous a la ciutat esportiva Joan Gamper davant el juvenil nacional del Barça.