Notícies

LA FIRMA COVISA, NOU SPONSOR PRINCIPAL

La firma energètica Covisa es a partir d’avui el sponsor principal del Manresa Futbol Sala. L’acte de presentació s´ha fet amb la presència de Pere Sala, gerent de Covisa, Antoni Massegú, regidor d’esports de l’ajuntament de Manresa i Pere Joan Pusó, president del nostre club. La signatura es basa en un contracte de tres temporades. Per tant, finalitzarà al juny del 2024
L’Entitat manresana ha estat 24 temporades seguides sense un sponsor principal. Va ser Estructures Arqué qui a l’any 2007 va deixar de ser-ho després d´un llarg període recolzant al club manresà, l’última va ser Petromiralles, qui va tenir una durada de 3 anys (2010-2013)
Covisa serà l’eix principal però el club continuarà disposant de co-sponsors com fins ara. Covisa però tindrà tots els espais preferencials on fins i tot es farà constar amb la denominació de l´equip a nivell esportiu i social.
Així doncs, benvinguts al COVISA MANRESA FS.