Notícies

RENOVACIONS!

RENOVEN ADIL, SANTA I ASIS

El Manresa va treballant per la renovació i noves incorporacions. En aquesta ocasió i amb poc marge de temps s’han tancat les renovacions de tres jugadors.
El primer en fer-ho va ser el porter Adil un dies després de conèixer qui serà el seu nou company a la porteria. El porter marroquí ja porta diverses temporades al club manresà i aportarà la seva experiència sota els pals. Poc desprès va ser Xavi Santaella ” Santa” qui es va comprometre per una temporada mes i complirà la seva cinquena consecutiva al club manresà. I ahir va ser Asis qui va renovar el seu compromís amb el club després de rebre diverses ofertes d´altres clubs.
Ara, el conjunt de Pau Machado va agafant forma amb els fitxatges del porter Jaume Condominas de l´Hospitalet Bellsport, Alex Terraga del C.N. Caldes, Kalet del juvenil i les renovacions esmentades de Adil, Santa i Asis.
                                                                    Imagen         Imagen          Imagen