Notícies

PRÈVIA SALA 5 – MANRESA

INTERCOMARCAL DESCAFEÏNAT

Acaba la lliga amb un derby intercomarcal a Martorell. Un partit que podria haver estat dramatic pels martorellencs, es presenta ara sense alicients donada la classificació dels del Llobregat pel play off d´ascens a segona divisió. I aquest privilegi l´aconsseguiren en la penúltima jornada de lliga després de fer una segona fase sense cap derrota amb quatre victòries i tres empats, un d’ells el del partit jugat al Pujolet.
Sala 5 Martorell, colider de la competició te 50 punts, un lloc per sota de Calvià Palma Futsal, campió del grup 3 de la segona divisió B.
El Manresa viatjarà per competir al màxim en un partit sense pressió per part dels dos equips pero intentant acaba la lliga amb el cap ben alt després d’una segona fase amb tan sols una victòria a la dificil pista de Escola Pia pero fent partits molt competitius en aquesta segona part de la lliga.