Notícies

CRÒNICA MANRESA – HOSPITALET

MANRESA 3 – 4 HOSPITALET BELLSPORT

MANRESA: Aleix, Noguera, Josan, Pep Costa i Nil / Asis, Eric Castillo, Manu, Gerard, Santa i Adil.
HOSPITALET BELLSPORT: Miñano, Uri, Alba, David Ruiz i Garcia / Alegre, Nerin, Uri, Ivan,  Iglesias, Chechi i Condominas.
ARBITRES: Sergio Guerrero i Adrià Garcia.
GOLS: 0-1 Eric Castillo pp min.8; 0-2 Chechi min. 9; 1-2 Noguera min.13; 1-3 Alba min.22; 2-3 Asis min.36; 2-4  David Ruiz min.37; 3-4 Asis min.39
INCIDENCIES: Presencia a la llotja del Batlle de la ciutat Marc Aloy. Comiat al porter Aleix Dalmau al ser el seu últim partit a casa com a porter del Manresa.
MASSA CÀSTIG
El partit  passava per una ultima i remota opció dels manresans per entrar a la copa del Rei i en canvi, l’Hospitalet s’hi jugava fins i tot seguir lluitant  per la segona plaça que dona els play off d´ascens a segona divisió. I aquest fet va pesar sobre el parquet del Pujolet amb un Manresa que fent un gran partit, va tenir l’obstacle del factor sort i en moments puntuals l´arbitral.
Primera part intensa i elèctrica amb dos equips ofensius que posaren la defensa en una linea molt elevada a la pista . Una acció desafortunada va propiciar que Eric en pròpia porta fes el primer gol dels visitants. Poc desprès, un defectuós control va suposar que Chechi no perdonès el segon gol. Va ser Noguera qui reduir diferències deixant als manresans dins el partit.
A la represa, només començar, gerro d’aigua freda amb un gol de Alba però quedava molt per davant i El Manresa insistia i va posar una pilota al pal i altres ocasions de gol. En una d’elles, un defensor visitant intercepta la pilota clarament amb el colze i els àrbitres s’obliden de la jugada. Poc desprès, una altre acció confosa a l´àrea visitant tampoc senyalitzada. I amb aquests paràmetres, Albert Manzanares va ordenar joc de cinc en els últims cinc minuts de partit on Asis va reduir diferències però un minut després David Ruiz sentencià amb el quart gol. En una falta molt ben executada i amb estratègia, els manresans feien el tercer deixant així l’últim minut de partit amb opcions, però el marcador va quedar intacte.
Dissabte vinent, la segona B viu jornada de descans. El Manresa però, haurà de jugar els 9 minuts i 31 segons restants davant Barceloneta que va determinar el TAD. També hi haurà un Mataró-Hospitalet que serà clau de cara al desenllaç final de la competició.
FOTOS: JORDI BIEL