Notícies

PRÈVIA: HOSPITALET BELLSPORT

Campionat Nacional 2a divisió B

Fase Play off  ascens
MANRESA FS –  AE HOSPITALET BELLSPORT
Dissabte 19:00 hores
Pavelló El Pujolet (Manresa)
El Manresa afrontarà aquest partit després de la victòria dissabte passat a la pista de l’Escola Pia de Sabadell. Aquells tres punts li han donat un aire necessari al conjunt bagenc, tot i que les opcions de classificació per la copa del rei son mínimes, tot passa per la victòria de demà al Pujolet davant el conjunt de l´Hospitalet, no empatar ni perdre el dissabte dia 22 en els 9 minuts que queden de joc amb Barceloneta (3-1) i sumar en l’últim partit a Martorell. Això vol dir aconseguir tots els punts i esperar els resultats de la resta d´equips.
Comencem però per demà. Hospitalet es un rival que encara aspira a tot i encara ho pot fer per intentar ser segón i classificar-se pel play off d´ascens. Aquestes opcions dels del Baix Llobregat passen en gran part pel que faci demà a Manresa.
Un Hospitalet que ara te 42 punts i ha fet una segona fase amb 3 tres victòries i dues derrotes. Ha perdut amb Mataró i Barceloneta i ha guanyat amb Natació Sabadell dos cops i Manresa. Ara li resta jugar a Manresa, el partit aplaçat al seu dia davant Mataró i tancar la lliga a casa seva davant Barceloneta.
El Manresa es ara amb 39 punts, a tres tant sols d’un lloc de la copa del rei però amb molts equips implicats pel mig. Tot i les minimes possibilitats, sumar 45 punts al final de la lliga li podria donar alguna opció.