Notícies

PRÈVIA: ESCOLA PIA – MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B grup 3

Fase al play off d´ascens
CE ESCOLA PIA SABADELL – MANRESA FS
Dissabte 8 maig    17,00 hores  Pav. Escola Pia
Segona jornada de la segona volta d´aquesta segona fase pel titol de lliga i play off d’ascens. Això, després de la derrota al Pujolet davant el líder Calvià Palma Futsal. En aquesta ocasió, els manresans aniran a jugar a la sempre dificil pista de l’escola Pia amb la perspectiva de rentar la cara a aquesta segona part de la competició una vegada eliminades pràcticament les opcions per una plaça per la copa del rei de la vinent temporada.
Una altre cosa ben diferent ha estat el recorregut dels sabadellencs en aquesta lliga. Primer, van eludir entrar a la fase de permanencia desprès d´un triple empat final amb Eivissa i Ripollet. Aquest bagatge els va fer entrar a la fase pel play off d´ascens i a partir d’aquí, el conjunt escolapi ha agafat una bona dinàmica.  Tant es així que hores d´ara es segón a la classificació amb 44 punts sumats , els mateixos que Sala 5 Martorell.  Per sota amb dos punts menys, s´hi troben Natació Sabadell i Mataró, aquest últim amb un partit menys que de guanyar-lo superaría als de Pedro Donoso.
Per tant, Escola Pia es juga molt en el partit de demà davant un Manresa sense pressió però amb ganes de competir fins al final de la mà d´ Albert Manzanares.
En aquesta segona fase de la lliga,els escolapis no coneixen la derrota. Victòries a casa davant Natació i Barceloneta amb la suma dels tres punts a fora a llocs difícils com Manresa i Mataró a mès de l´empat a la pista del Natació en la pasada jornada.