MANRESA F.S. 2

ETB CALVIA PALMA FUTSAL 7

Manresa: Aleix, Asis, Josan, Eric i Noguera / Santa, Nil, Gerard, Pep Costa, Manu i Adil

Calvià Palma Futsal: Yusi, Matin, Eusema, Nico Rosa i Luis de Juan / Carlos, Adri, Cristian, Marcos, Sergi, Gordillo, Nicolau, Marc, Manolo i  Rafa.
Gols:  1-0 Santa m.5; 1-1 Nicolau m.15; 1-2 Gordillo m.24; 1-3 Gordillo m.26; 1-4 Gordillo m.27; 2-4  Asis m.33; 2-5 Sergi m.34; 2-6 Nico Rosa m.36 2-7  Luis de Juan m.40
UN ARBITRATGE  ANTI-CASOLÀ SENTENCIA AL MANRESA
Resultat massa ampli advers al Manresa el vist avui sobre la pista del Pujolet. Actuació arbitral deplorable pels interessos locals, perjudicant en tot moment el desenvolupament del partit a l’equip manresà fins al punt que a la segona part amb empat a un gol, varen tenir tres decisions consecutives en el marge d´un minut on es varen encarregar de deixar el partit clarament encarat per als visitants.
Abans però al primer temps, ja varen assenyalar una única falta als balears per cinc als del Pujolet. Aquest desequilibri no es plasmava al marcador amb la finalització del primer temps amb empat a un gol amb el tanteig de Santa i l’empat visitant en una errada clamorosa del sistema defensiu manresà, ambdos gols a la sortida d’un corner.
Després d´un primer període equilibrat, als inicis de la represa va arribar el protagonisme arbitral aragonès. Primer, anulen incompresiblament un segón gol manresà d’Eric a la sortida d’un corner. En l’acció immediatament posterior, otorguen el segón gol visitant quant no era clar en cap cas que la pilota hagués sobrepassat la ratlla de gol després de tocar el travesser. I si amb això no en tenien prou, deixen al Manresa amb un jugador menys per una expulsió exageradament rigurosa del porter Aleix per una suposada protesta.
Amb aquestes tres accions senyalitzades pels àrbitres amb poc marge de temps (menys d´un minut) deixen el partit de forma literal favorable als balears ja que d´un possible 2-1 es passa a un 1-2 i seguidament suposa el 1-3 pels visitants a l´hora de jugar en superioritat per l’expulsió comentada.
De nou, a la sortida d´un corner, Calvià aconsegueix el 1-4, a set minuts pel final, el Manresa amb el joc de porter jugador redueix diferències mitjançant Asis, la continuïtat d’aquest sistema no li dóna fruits als locals ja que en dues errades consecutives en la transició atacant, els visitants a porta buida varen sentenciar fent el cinquè i el sisè a quatre minuts pel final amb un setè gol final sense conseqüències amb el temps acomplert.
En definitiva, el poc públic present al partit va veure i viure com uns col·legiats varen treure de polleguera de forma constant als manresans. Que poc s’ha de fer per decantar la balança. Com hem dit, en poca estona ho aconseguiren i el més greu de tot, es que una i altre vegada era favorable a uns interessos concrets, això sí, sense desmerèixer en cap moment a un gran equip balear que va ser superior i va disposar de millors i clares ocasions durant el transcurs del partit, a més de disposar de millor plantilla i equilibri que l’equip manresà actualment.