Notícies

PRÈVIA MANRESA – CALVIÀ PALMA FUTSAL

Campionat Nacional de lliga 2a Divisió B  Jornada 5

Dissabte 1 maig  13:30 hores Pavelló El Pujolet

MANRESA FS – CALVIÀ PALMA FUTSAL
Arriba a Manresa el lider de la categoria aquest dissabte festiu al Pujolet. El conjunt balear està fent una segona fase de competició esplendida.
Amb aquest partit, s´enceta la segona volta i recordem que en el primer partit, els manresans varen caure derrotats a les Illes per 5 gols  2 en un partit que va ser molt equilibrat i que es va determinar en els instants finals.
El filial del Palma Futsal no coneix la derrota en la segona part de la lliga. Va guanyar a la Barceloneta , va empatar a casa seva amb el Mataró i va guanyar a la pista del Club Natació Sabadell. Ara i a Manresa, tindrà una nova prova de foc per mantenir un liderat que ostenta amb 48 punts, cinc per sobre del seu immediat seguidor que es Escola Pia Sabadell.
El Manresa es vuitè a la taula, tanca la classificació dels equips que lluiten pel play off d´ascens amb 36 punts, a cinc dels llocs de copa del rei sense haver guanyat cap partit d´aquesta fase.
Ara a l´equip manresà li queden per jugar després d’aquest dissabte la visita a Escola Pia Sabadell el dia 8 de maig, rebre L’hospitalet el 15, jugar els 9 minuts pendents amb Barceloneta el dia 22 i tancar la temporada a Martorell el dia 29.