Notícies

CRÒNICA: HOSPITALET – MANRESA

EL MANRESA SEGUIEX SENSE AIXECAR EL CAP EN AQUESTA SEGONA FASE

AE HOSPITALET BELLSPORT 5 MANRESA FS 1
AE HOSPITALET: Miñano, Ceni, Alba,Sergio Alfonso i Ivan Martin / Alegre, Xavi, Serrano, Nerin, Chechi, David Ruiz, Garcia, Jaume i Iglesias
MANRESA FS . Aleix, Eric, Asis, Manu i Muñoz / Noguera, Santa ,Nil, Josan, Oriol Jo i Adil
ÀRBITRES: Lucas Anton i Pablo Villaescusa
GOLS
0-1 Josan min.10
1-1 Sergio Alfonso min.11
2-1 Raul Ceni min.12
3-1 Ivan Martin min.18
4-1 Ivan Martin min.32
5-1 Raul Ceni  min.40
El Manresa segueix sense conèixer la victoria en aquesta segona fase de la lliga. Després de Palma de Mallorca i Escola Pia a casa, el conjunt manresà ha tornat a caure derrotat, un conjunt que segueix sense gol, quatre gols en tres partits es el bagatge.
En aquesta ocasió, més del mateix, Josan avançava al Manresa al marcador donant tranquilitat al conjunt visitant, una certa tranquilitat que ha durat  relativament poc ja que amb només 1 minut els de Mesa han donat la volta al partit amb dos gols tancant la primera part amb un tercer gol força important per l´esdevenir del partit.
A la segona part el conjunt manresà ha dominant el partit amb moltes ocasions però li ha faltat el gol. Una pilota al pal de Asis i altres accions sense rematador al segón  pal han sentenciat al conjunt del Pujolet. I més encara quant a mitjans de la segona part queia el quart i amb el temps acomplert el cinquè amb el joc de cinc en atac  per part dels manresans, factor tàctic que han emprat en els últims tres minuts de l’enfrontament.
El proper compromís, aquest dissabte en el derbi intercomarcal on es rebrà al Sala 5 Martorell
RESULTATS DE LA JORNADA
CE Escola Pia 7 – 2 Barceloneta
Sala 5 Martorell 4 – 2 Natació Sabadell
ETB Calvià Palma Futsal 3 – 3 Futsal Mataró