Notícies

CRÒNICA MANRESA – SEGORBE

MANRESA FS 6 – 2 CDFS SEGORBE
MANRESA FS: Aleix, Santa, Asis, Manu i Gerard / Noguera, Nil, Josan, Pep Costa, Muñoz i Adil.
CDFS SEGORBE: Perez, Aguilar, Moral, Azeddine i Martinez / Cogollos, Gil, Domingo, Navajas, Ivan, Oscar, Palomar i Marco.
ÀRBITRES: David Brull i Joan Sola
GOLS:
1-0 Pep Costa min.5
2-0 Noguera min.8
3-0 Nil min.14
3-1 Navajas  min.25
4-1 Asis min.34
5-1 Nil min.35
6-1 Nil min.36
6-2 Gil  min.40

Ha finalitzat la primera fase de la lliga amb aquest partit entre catalans i castellonencs en que s’hi jugaven poder sumar punts importants de cara la segona fase pero en cap cas la classificació per la segona fase de lliga pel titol que ja havien obtingut els manresans un dia abans amb la victòria davant el Lleida.

El conjunt del Pujolet ha fet un dels millors partits de la temporada davant un potent Segorbe que no ha baixat la guàrdia en tot el partit. Fins i tot amb avantatge manresana de 3 gols a 0, els valencians han donat la cara en tot moment amb un joc pressionant i en cap cas defensiu.
El Manresa ha sortit molt bé al partit amb una intensitat molt elevada i amb bones finalitzacions, d’aquí el parcial amb tres gols de diferència pels locals tot el contrari que el rival, que controlant el partit, li ha faltat finalització.
A la represa, ha reduït diferències l’equip visitant amb una estrategia a la sortida d´un corner. Poc després un gol de Asis ha donat tranquilitat i el Manresa ha jugat com mai, amb possessions llargues molt ben combinades i accions espectaculars
Ràpidament l´equip visitant ja optat pel joc de porter jugador i ha rebut dos gols consecutius de Nil, jugador que n´ha fet tres més en el dia d’ahir. Finalment ha estat Gil qui ha reduït diferències amb el resultat ja consumat.
El dia 27 comença la segona fase de la lliga en que el Manresa haurà de jugar davant Calvià Palma Futsal, Sala 5 Martorell, Hospitalet Bellsport i Escola Pia Sabadell a doble volta amb la suma dels punts actuals. La segona fase comença amb aquesta classificació.