Notícies

CRÒNICA: MANRESA – SALOU

MANRESA FS 4 – 4 SALOU

MANRESA FS:  Adil, Noguera, Josan, Corvo i Asis / Eric Castillo, Santa, Nil, Pep Costa, Manu, Muñoz, Gerard i Aleix.
SALOU FS: Edu, Batalla, Pavel, Pol i Joel / Ruben, Juanca, Bolivar, Jordi, Ricardo, Braian, Aitor i Alberto.
ARBITRES: Israel Rufos i Juanjo Calvo.
GOLS: 0-1 Pavel min.11; 0-2 Joel min.11; 1-2 Corvo min.12; 1-3 Ruben min.18; 1-4 Braian min.19; 2-4 Eric min.21; 3-4 Pep Costa min.30; 4-4 Josan min.34
El Manresa ha empatat a quatre gols al Pujolet davant el cuer del subgrup. El Salou ha plantejat un partit ofensiu des del primer moment del matx.
Es evident que ha aprofitat la dolenta primera part de l’equip manresà que ha fet un primer temps amb un caràcter defensiu inoperant, amb poca concentració i errades constants. Tant es així que els tarragonins han arribat clarament en només quatre ocasions a la porteria de Adil aconsseguint marcar en totes les vegades. Defensivament, els manresans actuaven de forma debilitada amb constants fissures. D´aqui el resultat contundent a la fi del primer temps d´un gol a quatre.
En el seu comiat, Sito Rivera hagut de convencer l´equip en que la remontada era possible. Tothom tenia en ment la pletòrica segona part davant Mar Denia de fa 2 setmanes a Artés amb remontada inclosa. En aquesta ocasió ha estat ben a punt de produir-se altre cop, però també es podria haver escapat el partit en una ultima acció com va passar dijous a Badalona.
Cert es que al llarg de la segona part els del Pujolet han gaudit de moltes ocasions de gol fins el punt d´empatar el partit a sis minuts pel final. En el tram definitiu del partit, el Manresa ho ha intentat un i altre cop amb aturades constants del porter visitant Edu i en altres ocasions, per falta de finalització i coordinació a l´atac manresà, però també ho hauria pogut perdre i els que els visitants han desaprofitat un clar contraatac final en superioritat que no han fructificat.
El proper partit serà a Sabadell dissabte vinent davant el Natació a falta de rebre al Lleida i Segorbe al Pujolet la setmana posterior.