Notícies

PRÈVIA: MANRESA – SALOU

Campionat Nacional lliga 2a divisió B subgrup 3B

MANRESA FS – CLUB SALOU FS

Dissabte 27 febrer  18, 15 hores 

Pavelló El Pujolet de Manresa   
Amb l´empat aconseguit a la pista de La Colina de Badalona davant Industrias, el  Manresa es manté tercer a la taula amb 28 punts. I ara, necessita sumar aquest dissabte tres punts al Pujolet davant el cuer Salou per apropar-se amb puntuació als dos primers classificats, Natació i Mataró, o be distanciar-se dels perseguidors, Segorbe i Barceloneta.
Precisament en aquesta jornada hi ha partits directes que poden determinar posicions a dues jornades per finalitzar aquesta primera fase de la lliga.
Els manresans disposaran de tota la plantilla i recordem que serà l’últim partit a la banqueta de Sito Rivera abans d’incorporar-se al Burela Pescados Ruben de Galicia, per dirigir a aquest equip de primera divisió.
Per la seva part, el Salou ve a Manresa com a cuer del subgrup ,decè a la taula amb 8 punts amb dues victòries, dos empats i once derrotes. Una de les dues victòries va ser precisament davant el Manresa al Milà de Salou.
En els seus desplaçaments ha guanyat un partit, va sorprendre al Natació Sabadell i tota la resta de sortides les ha comptabilitzat com a derrotes, Lleida, Segorbe, Barceloneta, Esplugues, Mataró i Industrias.
Jornada 16 
SUBGRUP 3B 
CDFS SEGORBE – FUTSAL MATARÓ  17:00
BARCELONETA FUTSAL CE – NATACIÓ SABADELL  18:00
MANRESA FS – CLUB SALOU FS  18, 15
INDUSTRIAS B – LAMSAUTO LLEIDA  DGE. 11:00
AE PENYA ESPLUGUES – CFS MAR DENIA  DGE  13:00
SUBGRUP 3A
CALVIÀ PALMA FUTSAL – PALLEJÀ FS  DGE  15:30
CE ESCOLA PIA SABADELL – RIPOLLET FS  18:00
CERDANYOLA FC – UNION STA. COLOMA  18:30
AE HOSPITALET BELLSPORT – UD IBIZA GASIFRED  18:30
SALA 5 MARTORELL – CFS ARENYS DE MUNT  20:15