Notícies

CRÒNICA: INDUSTRIES – MANRESA

INDUSTRIAS B 4 – 4 MANRESA
INDUSTRIAS: Eric, Novo, Lavado, Adrià i Lacomihla / Arnau, Palanca, Marc, Dilan, Addelellah, Mateo, Navallo, Luis.
MANRESA: Aleix, Santa, Nil , Asis i Pep Costa / Noguera, Eric, Corvo, Nil, Josan, Manu, Muñoz ,Gerard i Adil.
ÀRBITRES: Jordi Boleda i Carles Estruch
GOLS. 0-1 Nil min.1; 1-1 Novo min.3;  2-1 Lacomihla min.6; 2-2 Josan min.6; 3-2 Abdelellah min.8; 3-3 Pep Costa min.15; 3-4 Eric min.36;   4-4 pp Adil min.40
Primera part fluixa dels manresans amb les porteries dels dos equips imprecises. Forta pressió local amb dificultats de poder treure la pilota netament l´equip de Sito Rivera. A mitjans del primer temps, els manresans començen a donar la cara i acaba el primer temps amb empat a tres gols.
A la represa, inici amb un Manresa molt millor que crea ocasions clares per resoldre el partit però sense efectivitat. Passen molts minuts i fins a quatre pel final, Eric no estableix el quart gol visitant deixant el partit de cara. Poc desprès, una innecesaria falta manresana a mitja pista suposa un llançament de doble penal pels locals que atura Adil.
A partir d’aquí, Industrias juga amb porter jugador sense encert final i quant els manresans tenen els tres punts a la butxaca, arriba una acció de contracop que mai es pot produir i després d’un efecte estrany de la pilota, Adil en propia porteria introdueix l´esferica a la seva propia porteria a 10 segons pel final.
En moltes ocasions, un arbitratge pot perjudicar a un equip en el transcurs d´un partit. En aquesta ocasió, l’actuació arbitral, va afectar el resultat final del partit. A la segona part, sis faltes acomulades al Manresa i una al conjunt local. Es així de cert, accions arbitrals perjudicials pel Manresa. La cinquena falta assenyalada als manresans es per veureu. Ningú s’ho creia, fins i tot ni els propis presents a la graderia de l’equip local.
En definitiva, reiterem, sis faltes pel Manresa, una per l’equip local en el transcurs de la segona part, un fet que va ser trascendental per el desenvolupament final del partit amb un Manresa condicionat per les faltes. I a part d’això, set targes grogues a l’equip manresà.