Notícies

NOTA INFORMATIVA

SITO RIVERA , MARXA AL BURELA  PESCADOS RUBEN

Tal i com hem anunciat a les nostres xarxes socials, el Manresa ha rescindit el contracte de Sito Rivera per dirigir al Burela a primera divisió. El club manresà arribat a un acord amb el club gallec, el qual ha complert amb clàusula estipulada i la presència d´un partit de Burela Pescados Ruben a Manresa en una edició a determinar del trofeu Les Codines.

Per la seva part ,Sito Rivera dirigirà l´equip avui dijous a Santa Coloma davant Industrias i dissabte s’acomiadarà al Pujolet davant el Salou.
Si el tecnic aconsegueix aquests sis punts que hi han en joc aquesta setmana, deixaria l´equip en un lloc privilegiat de la classificació amb 33 punts a poca distancia de Natació Sabadell i Mataró,(primer i segón classificat i que ara tenen 34 i 33 punts respectivament) . Aquests dos equips aquest cap de setmana tenen partits a Barceloneta i Segorbe respectivament que son el quart i cinquè classificat.
Finalitzada aquesta setzena jornada,en quedaran dues per acabar la primera fase de la lliga on els quatre primers classificats jugaran la segona fase pel títol de lliga del grup 3, les dues primeres places pel play off d’ascens a segona divisió i les altres dues restants per la classificació per la copa del rei 2021-22.
El Manresa viatjarà a Sabadell per jugar davant el Natació i l´ultim partit serà a casa contra el Lleida. Recordem que els manresans encara tenen el coixí del partit davant Segorbe al Pujolet, que probablement s’haurà de jugar l’últim cap de setmana de lliga d’aquesta primera fase, precisament un dia abans o després del Lleida.
Campionat lliga Nacional 2a divisió B Subgrup 3B

INDUSTRIAS B – MANRESA FS
Dijous 25 febrer  20, 45 hores  Jornada 12
Pavelló La Colina de Badalona
El Manresa juga dijous el partit suspès al seu dia per un Covid al conjunt de Industrias B corresponent a la jornada 12 de lliga.
El conjunt colomenc es setè a la taula amb 15 punts, o sigui quart pel baix de la taula amb la impossibilitat  matematica d´entrar entre els quatre primers a la fase dels equips que lluitarant pel títol. Ho haurà de fer a la lligueta de la fase pel descens.
A casa seva i mes concretament a l’exili per les obres del seu pavelló,ha jugat sis partits amb dues victòries davant Esplugues i Salou, dos empats, Barceloneta i Mar Denia i dues derrotes amb Natació Sabadell i Mataró.
El Manresa va amb tot l’equip en disposició amb el dubte de Asis que provarà moments abans de l’inici per conèixer el seu estat físic.