Notícies

CRÒNICA AMISTÓS: RIPOLLET-MANRESA (2-4)

FS RIPOLLET: Guerra, Andresito, Portillo, Gabi i Ponce / Busi, Barceló, Ivan, Ruben, Mayor i Ramón. 
MANRESA: Adil, Eric Castillo, Josan, Asis i Corvo / Noguera, Nil, Aaron, Pep Costa, Manu i Aleix. 
Col·legiat: Ivan Lopez i Braian Torquemada
0-1 Corvo m. 4
0-2 Nil  m. 8
1-2 Barceló m. 9
1-3 Asis m. 17
2-3 Andresito m. 18 DP
2-4 Asis m. 30

 

Gran partit dels manresans davant un gran equip molt millorat en relació a la temporada anterior, el Manresa ha fet tres quartes parts de partit excepcionals. Només en uns moments del segon tram de la primera part no han estat a un nivell alt. En aquest penúltim test de la pretemporada s’ha vist que el conjunt de Sito Rivera ha fet moments espectaculars de joc amb sortida de toc de la pressió visitant mostrant un alt nivell de qualitat. Ja en el minut 4 Corvo en una acció brillant combinativa amb Asis ha establert el primer gol. Poc desprès i amb un joc altern, Nil s´ha encarregat de forma personal d’ampliar les diferències amb una acció individual. Una jugada aïllada dels locals ha fet que Barceló de xut exterior reduís diferències. En una falta favorable als bagencs i desprès d´un temps mort sol.licitat per peparar una estrategia en la infracció, Asis va ampliar el marcador amb un tercer gol, només l´insistent actuacio arbitral en quant a medir el joc visitant, ha comportat que Andresito, de doble penal, deixés el marcador amb un sol gol de diferencia.

A la segona part, els manresans han jugat de tu a tu al rival amb fases esplendoroses de joc combinatiu. El marcador no es movia per cap cantó pero en una jugada similar al primer gol, una combinació entre Asis i Corvo feia caure el quart a l´electronic del Joan Creus a 10 minuts pel final.
Quedava molt de partit i els locals ho intentaven una i altre vegada. El Manresa tenia opcions per incrementar la renda però els de Ripollet no ho possaven fàcil i més encara quan a 5 minuts pel final amb el joc de cinc, han posat en perill la porteria d´Aleix davant però d´un sistema defensiu molt ordenat.
Dissabte vinent, ultima prova de foc en la pretemporada a la pista del Pallejà. Una setmana desprès, dia 24, primer partit de lliga a la segona divisió B grup 3 subgrup 3B en que el Manresa reberà al Mataró en un dels partits més atractius de la temporada, tot i que ho seran tots.
Properament, informarem de la quantitat d´espectadors que tindran dret als partits de lliga del primer equip i quin serà el sistema per poder adquirir l’entrada per  presenciar els enfrontaments d’aquesta temporada.