7-3 Albadalejo m 35
8-3 Marc 37
El Manresa va viatjar a Cerdanyola minvat de condicions amb tres baixes per lesió com les de Muñoz, Santa i Aarón, lesionat en l´entrenament de dijous.
A més, Corvo i Noguera amb un estat físic molt per sota de les seves possibilitats varen haver de jugar.
Els manresans varen aguantar be moltes fases del partit excercint opcions tàctiques en atac que demandaven del tecnic Sito Rivera. El sistema tàctic defensiu no va tenir una regularitat  tot i observar un primer temps equilibrat amb els manresans per davant en el marcador en diverses fases del partit.
Tot i així, els locals deixaren un marcador de 4-2 favorable als seus interessos al descans.
A la segona part es varen viure altres fets. El Manresa es va apropar 4-3 l´electronic amb un gol de Asis però al fer el 5-3 Toti, els bagencs varen optar pel joc de cinc amb porter jugador i el partit es va decantar pels locals. Abans dues errades amb dos llançaments de doble penal per part visitant.
Resultat final massa engruixit que no s’ajusta al presenciat al Guiera amb un Manresa que ha de recuperar efectius de cara al partit de Ripollet de dissabte vinent al Joan Creus.