Notícies

SITO RIVERA, RENOVAT

El tècnic ampliarà la seva vinculació amb l’entitat una temporada més.

En ple confinament per l’emergència del Covid-19 i la màxima incertesa que remou tota la societat en general, així com el futur més proper de les entitats i competicions esportives del país, per fi arriben bones notícies a la capital del Bages. I és que avui s’ha concretat l’ampliació del contracte de Sito Rivera, que dirigirà el conjunt manresà durant una temporada més. Després d’establir conversacions amb la Direcció Esportiva del club, ambdues parts han acordat les condicions del nou contracte, en què la principal novetat serà que, Sito exercirà a més com a gestor que supervisarà i assessorarà la tasca dels entrenadors de les formacions base.

L’arribada de Sito en aquesta malaurada temporada 2019/20 va suposar un punt d’inflexió en la plantilla del primer equip. Després d’un debut “a cegues” amb derrota in-extremis al Pujolet davant el Cerdanyola, Sito es va estrenar amb victòria la jornada següent a Salou. A partir d’aquesta vuitena data, l’equip va entrar en una dinàmica molt positiva que es va traduir en una escalada contínua de posicions a la taula classificatòria. Així, l’equip va passar de temptejar els llocs de descens a catapultar-se als llocs de Play-off d’ascens. Dotze victòries en setze partits avalen una renovació sobradament justificada.

Sito ja havia dirigit l’equip la temporada 2004/05, en què el club militava a l’antiga Divisió de Plata. Aleshores, el poderós Polaris World Cartagena va picar a la porta amb una oferta important entre els braços, per la qual Sito es va veure obligat a fer les maletes a mitja temporada. No obstant això, Sito va deixar una petjada imborrable en aquest breu periple, i tant el club com ell mateix sempre havien confessat tenir comptes pendents per aquesta marxa prematura. Com ja és sabut, aquesta espineta es va poder treure amb la seva arribada per encetar la segona etapa a Manresa, el passat mes d’octubre. Ara tindrà l’oportunitat d’allargar aquest vincle i, tan de bo, aconseguir que la bona feina feta fins ara es pugui consolidar en brillants resultats esportius.