Notícies

Oda als Vuits

MANRESA 8 – 4 HOSPITALET

8 gols segellen la 8a victòria consecutiva i col·loquen l’equip amb un marge de 8 punts per sobre de les posicions de Copa.

Bona entrada al Pujolet per presenciar la vuitena victòria consecutiva dels homes de Cachinero. Una ratxa positiva que es perllonga des de la fatídica derrota al Pujolet davant el líder CCR Castelldefels, el passat mes de novembre. Des de llavors, l’equip compta els partits per victòries i reafirma que es troba en el moment més dolç de la temporada.

Dit això, importantíssim triomf. El Manresa s’abraça a la segona plaça i es referma en la lluita per entrar en la propera edició de la Copa del Rei, a la qual només tenen accés els tres primers classificats del grup. Amb aquesta victòria, es deixen rivals directes com l’Hospitalet o l’Escola Pia a vuit punts de diferència.

L’excels partit dels manresans ha estat marcat, com de costum, per la intensitat defensiva i la brillantor ofensiva. Després d’una primera part força disputada i igualada, els locals han sentenciat en la represa oferint la seva millor versió identitària col·lectiva. Ha estat, però, un partit d’alt voltatge. Els nervis que generava la vital importància del matx ha provocat escenes d’alta tensió al Pujolet. I és que hi havia molt en joc.

Asis s’ha coronat com a home més destacat del partit. El 10 manresà ha anotat cinc de les vuit dianes locals, algunes de bella factura. Gols per al record d’una afició que ha vibrat amb el joc del seu equip, que han completat Josan, Güell i Nil.

El capità tampoc ha abandonat la nau. Corvo, dubte fins a última hora per unes molèsties al genoll, ha forçat el seu físic per a poder disputar el partit. El capità ha complert amb escreix i s’ha posat l’equip a l’esquena com si es tractés d’un partit més.

Corvo disputa una pilota davant Ivan Gonfaus, que ha acabat el partit expulsat. Fotografia: Jordi Biel.

 

MANRESA FS: Bixi (p), Santa, Asis, Pep Costa, Corvo (C).

Aleix (p.), Lavado, Nil, Güell, Oscar, Josan i Iker (juvenil).

 

HOSPITALET BELLSPORT: Yeray (p), Macian, Juanma, Fontecha (C), Ruiz.

Jaume (p), Victor, Uri, Amores, Alba, Raul Ceni, Gonfaus.

 

ÀRBITRES: Col·legi Saragossa. Ainsa Barreras i Alonso Lacruz.

 

GOL A GOL:

1-0 ASIS (min.1). Asis ha trobat sort ja en el primer intent, als 30 segons de partit. Ho ha fet amb un dels seus habituals míssils. Amb una velocitat vertiginosa ha encertat la teranyina de la porteria rival.

2-0 ASIS (min.3). Dos minuts després, la rèplica amb un espectacular obús de volea, un projectil teledirigit al mateix escaire dret de Yeray.

2-1 Raul Ceni (min.6). Una jugada enrevessada dins l’àrea local, amb múltiples rebots, es tradueix en el primer gol visitant.

3-1 JOSAN (min.6). Resposta immediata al gol encaixat. Güell serveix en safata el gol a Josan, que culmina l’acció definint a plaer.

3-2 Uri (min.8.). En perillosa zona defensiva, Bixi pot aturar el primer xut però no el segon. La intensa pressió visitant dificultava la sortida de pilota manresana i aconseguia escurçar distàncies.

3-3 Ivan (min.16). De nou, recuperació en zona de perill i ràpida triangulació per a empatar el partit.

4-3 ASIS (min.18). Corvo s’inventa una jugada individual, deixa assegut el defensa amb un retall i cedeix el gol al seu company.

5-3 ASIS (min.22). El gol menys pur del vespre també neix de les botes d’Asis. Sol davant, el porter, encara i pica la pilota creuada que entra plorant després que l’últim defensor no aconsegueixi evitar el gol.

6-3 ASIS (min.30). En un contraatac, Asis firma el cinquè en el seu compte particular, definint magistralment amb l’interior davant Yeray.

7-3 GÜELL (min.32). Jugada d’estratègia que culmina Güell amb èxit.

7-4 Uri (min.35). Els visitants troben el premi del gol aplicant la fórmula del porter jugador. Bona triangulació que aconsegueix trencar la teranyina manresana mitjançant Uri.

8-4 NIL (min.36). Una temerària falta d’Ivan li costa la segona groga i, de pas, la inferioritat numèrica per al seu equip. Després de tres passades, la jugada acaba en gol de Nil.

 

I ARA, QUÈ…?

El proper partit serà d’aqui quinze dies a la sempre difícil pista del Club Natació Sabadell, degut a un descans programat per la disputa del Campionat d’Espanya sub-18.