CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

OLIMPYC FLORESTA – ETERNAM MANRESA

PAVELLÓ MUNICIPAL LA FLORESTA DE SANT CUGAT

DISSABTE 28 ABRIL  18:00 HORES

Tres jornades per acabar la lliga. Tot molt ajustat per la zona alta i no menys per  la zona de baix. Aquest es un rival que justament està en situació d’eludir el descens.

Olimpyc porta diverses temporades salvant la pell a última hora, en aquesta ocasió,  no depèn d’ell però viu sempre situacions que són dramàtiques. Amb aquest panorama es trobarà el Manresa, pista complicada i rival necessitat. Els manresans estant amb situació similar però per la part alta amb la necessitat de sumar els nou punts en joc que resten de lliga i esperar que el líder CCR perdi o empati en alguna ocasió.

Olimpyc es ara penúltim en lloc de descens amb 23 punts, Canet, un lloc per sobre amb tres punts més. Aquests dos equips son els que lluitaran  per la tercera plaça de descens que ja te atorgada matemàticament  Dènia i Linyola.

Els florestans han guanyat només dos partits a casa seva, ho han fet precisament contra els dos descendits Dènia i Linyola, han empatat en quatre ocasions també a casa contra  Unión, Escola Pia, Cerdanyola i Barceloneta. En el global de la lliga ha guanyat 5 partits, n’ha empatat 8 i n’ha perdut 14.

El Manresa viatja amb tots els efectius en un front en que més que mai, pot passar de tot.

Jornada 28   2a divisió B

CATGAS ENERGIA B – MATARÓ

DISSABTE 16:00  COL·LEGI CATALÀ

CE ESCOLA PIA – PALLEJÀ

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

HOSPITALET BELLSPORT – SALOU

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

LINYOLA – CCR CASTELLDEFELS

DISSABTE 5 MAIG

OLIMPYC – MANRESA

DISSABTE 18:00  COL·LEGI ARAGONÈS

CANET FS – UNIÓN STA. COLOMA

DISSABTE 18:30  COL·LEGI CATALÀ

BARCELONETA – CERDANYOLA

DISSABTE 18:45  COL·LEGI VALENCIÀ