CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIO B GRUP 3

      PALLEJÀ – ETERNAM MANRESA

DIUMENGE 11 FEBRER  12, 00 HORES

PAVELLÓ MUNICIPAL DE PALLEJÀ

Desprès de la victòria entre setmana del Manresa davant Salou, arriba un dels partits que podem marcar el futur més immediat dels dos equips. Per la part de correspon als manresans, fora donar un cop d’efecte important a la lliga en cas de puntuar. Pel que comporta als de Paco Cachinero, fora no desenganxar-se dels llocs punters del grup.

Per tant doncs, partit en que no es resoldrà tot ni molt menys, però si que passi el que passi, alguna cosa  marcarà en la immediatesa del campionat.

Pallejà es tercer a la taula amb 41 punts, a cinc del Manresa que en té 46, i entre mig de ambdós, CCR  amb 42. Per tant, passi el que passi, els manresans tenen assegurat el liderat una jornada més.

A casa seva, el Pallejà a jugat 10 partits, n’ha guanyat 8 però ha perdut davant La Unión  Sta. Coloma i Escola Pia. Sabadell. Per la seva part, el Manresa a fora només comptabilitza la derrota de Castelldefels. En l’apartat  de gols, Pallejà n’ha fet 104 i n’ha rebut 60. ( 133 / 66 el Manresa )  En el global, de 19 partits jugats, te 13 de guanyats, 4 perduts i 2 empats, un d’ells al Pujolet en el partit de la primera volta finalitzat amb empat a tres gols.

Al Manresa es recupera Corvo , tot i estar en un estat físic del que cal veure la seva evolució,  anirà convocat.

 JORNADA 20 

SALOU – ESPORTIU CCR 

DISSABTE  18, 00  COL·LEGI CATALÀ

PALLEJÀ – MANRESA

DIUMENGE 12, 00  COL·LEGI CATALÀ

FUTSAL MATARÓ – UNION STA. COLOMA

DISSABTE  16, 00  COL·LEGI CATALÀ

NATACIÓ SABADELL – CANET

DISSABTE  18, 30  COL·LEGI CATALÀ

CATGAS ENERGIA B – OLIMPYC

DISSABTE  18, 00  COL·LEGI BALEAR

CE ESCOLA PIA SABADELL – LINYOLA

DISSABTE 18, 00  COL·LEGI CATALÀ

HOSPITALET BELLSPORT – CERDANYOLA

DISSABTE 18, 00  COL·LEGI CATALÀ

DÈNIA 0 BARCELONETA 5