Carlos Corvo

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B  GRUP 3

ETERNAM MANRESA – UNION STA. COLOMA

DISSABTE 23  19, 15 HORES  JORNADA 16

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA

 

La Unión Santa Coloma Foto FCF

NO DEIXAR-SE SORPENDRE PER UN BON EQUIP

 

Comença la segona volta de la competició ,amb un segon partit consecutiu a casa . En aquesta ocasió, serà l’equip colomenc de La Unión qui visitarà El Pujolet . Hi ho farà en una posició molt incomoda a la taula, un fet inhabitual en aquest equip. El mateix, el va començar dirigint Javi Rodriguez , va deixar-lo  al cap de pocs dies de començar la temporada, sembla que els jugadors colomencs han patit aquest buit.

Hores d’ara, el conjunt unionista es tercer pel baix de la taula, en posició de descens amb nomes 11 punts. Compta amb nomes 3 victòries, 2 empats i moltes derrotes, 10.

Ha rebut 73 gols i n’ha fet 57. A les seves sortides ha guanyat en dues ocasions del total de les tres victòries que te ( Pallejà i Barceloneta ),  ha empatat en una ocasió i ha perdut en quatre. A la primera volta i en el primer partit de lliga, els manresans s’imposaren  per 6 gols a 10.

A la plantilla de La Unión hi ha jugadors de molta qualitat. No senten aquesta mala situació a la taula tot i que en relació a l´any passat han notat alguna absència important.

El Manresa , per la seva part , acull el partit  amb la seguretat que anirà de vacances amb el liderat a la butxaca i amb moltes opcions d’imbatibilitat. Afrontarà el partit amb la baixa coneguda de Pau Albacete i amb la disponibilitat de la resta de la plantilla.

 

 

Javi Rodriguez Foto FCF

JAVI RODRIGUEZ VA MARXAR A HUNGRIA

 

Als inicis del campionat, l´ex jugador  internacional del Playas de Castellón i FC Barcelona, va abandonar l´equip colomenc  per provar una nova vida esportiva al Gyor Hongarès. Amb tanta fortuna  que va ser  arribar i moldre. Tant es així que va classificar al Gyor per la final four de la Uefa Futsal Cup que jugaran FC Barcelona , Movistar Inter , Sporting de Portugall i Gyor al pavelló Principe Felipe de Zaragoza del 19 al 22 d´abril., la Champions del futbol sala.

 

 

MANRESA : MAXIM GOLEJADOR NACIONAL

 

Els 112 gols dels manresans superen qualsevol bagatge dins la 1a , 2a i 2a divisió B. Tan es així que a la màxima categoria, FC Barcelona n’ha fet 73, Pozo Murcia 72 i Movistar Inter 68.  A la divisió de plata, Deportivo Puertollano compta amb 62 mentre que a diversos grups de 2a divisió B, podem destacar els 77 de Cerro de Reyes de Caceres , els 74 de Talavera o be el 63 de Universidad de Valladolid.

Impecable l´equip bagenc en la seva faceta golejadora vistos tots aquests números, ja que estem parlant de les tres màximes categories a nivell nacional.

 

JORNADA 16 2a DIVISIÓ B  GRUP 3

MANRESA – UNIÓN STA. COLOMA

DISSABTE 18, 15   COMITÈ CATALÀ

 

CCR – BARCELONETA

DISSABTE  16, 00  COMITÈ CATALA

 

SALOU – CANET

DISSABTE  16, 30  COMITÈ CATALÀ

 

PALLEJÀ – OLIMPYC

DISSABTE  20, 00  COMITÈ CATALÀ

 

FUTSAL MATARÓ – LINYOLA

DISSABTE  20, 45  COMITÈ CATALÀ

 

CD DÈNIA – HOSPITALET BELLSPORT

DISSABTE 18, 00  COMITÈ VALENCIÀ

 

NATACIO SANADELL – CE ESCOLA PIA SABADELL

DISSABTE 20, 00 COMITÈ ARAGONES

 

CATGAS ENERGIA B – CERDANYOLA

DISSABTE 19, 45  COMITÈ CATALÀ