CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

DIUMENGE 17 DESEMBRE   18, 15 HORES

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA  JORNADA  15

ETERNAM MANRESA – BARCELONETA FUTSAL CE

 

ACABAR INVICTES LA PRIMERA VOLTA

Acaba la primera volta de la competició amb l’Eternam Manresa invicte i rebent la visita del Barceloneta Futsal CE al Pujolet.

El conjunt barceloní, arriba a Manresa amb una posició tranquil·la a la taula, molt diferent que en temporades anteriors, en que estaven en llocs més complicats.

El Barceloneta Futsal CE es novè a la taula, amb 19 punts, a 8 punts del que marca el descens. En les seves sortides, ha jugat 7 partits, hi ha patit quatre derrotes, un empat i dues victòries, En el global, té 5 partits guanyats, 4 empats i 5 derrotes, amb 50 gols a favor i 54 en contra.

Barceloneta ha fet tres incorporacions, com la de Baldo del Natació Sabadell, el porter Roger del Màgic Sants i Miquel que ha retornat al club mariner. Per contra, ha tingut les importants baixes de, Marc Ventura i Adrià Esteller, les quals no han afectat a l’equip.

 

LA BAIXA DE PAU ALBACETE

Pau es l’únic jugador que serà baixa per aquest dissabte amb un trencament que l’obligarà a estar aturat durant dos mesos . Això en realitat seran de cinc a sis partits ja que l’aturada de la competició s’enceta el dia 23 de desembre i es reprèn el 20 de gener.

 

Foto Arxiu Regió 7 Salvador Redó

 

 

EL MANRESA, UNA GARANTIA DE 101 GOLS

A falta d’un sol partit per arribar l’equador de la lliga, el Manresa ha obtingut fins el moment un total de 101 gols a favor.Si veiem que la temporada passada va acabar la lliga amb 110, això ens dona una idea de l’alt percentatge golejador actual, amb una tota una segona volta per davant, els manresans estan a només 9 gols per arribar a la xifra de la temporada anterior.

Si a això hi afegim que la campanya passada el campió Bisontes Castellón va marcar 129 gols o CCR 137, es de preveure, que els del Pujolet, superin aquestes xifres de forma contundent a final d’aquesta temporada.

Un altre exemple, Talavera, líder invicte al grup 4 , ha fet fins el moment 69 gols.

Les xifres en l’apartat ofensiu parlen per si mateixes.

Foto arxiu Regió 7

 

JORNADA 15

NATACIÓ SABADELL – CATGAS B

DISSABTE 20, 30   COMITÈ CATALÀ

 

CD DÈNIA – CE ESCOLA PIA

DISSABTE 20, 00  COMITÈ VALENCIÀ

 

FUTSAL MATARÓ – HOSPITALET BELLSPORT

DIUMENGE 11, 45  COMITÈ CATALÀ

 

PALLEJÀ – LINYOLA

DIUMENGE  12, 00  COMITÈ ARAGONÈS

 

SALOU –OLIMPYC

DIUMENGE 12, 00  COMITÈ CATALÀ

 

CCR – CANET

DIUMENGE 13, 00  COMITÈ CATALÀ

 

MANRESA –  BARCELONETA FUTSAL

DIUMENGE  18, 15  COMITÈ CATALÀ

 

UNIÓN STA. COLOMA – CERDANYOLA

DISSABTE  18, 00  COMITÈ CATALÀ