CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

ETERNAM MANRESA F.S. – FUTSAL MATARÓ

DISSABTE 17 FEBRER  18:00 HORES

PAVELLÓ EL PUJOLET   JORNADA 21

 ARRIBA EL REI DE L’EMPAT A MANRESA

El Mataró jugarà per primer cop a Manresa en partit oficial. Ambdós equips no s’han enfrontat en cap ocasió ja que els manresans han estat sempre en categories per sobre dels mataronins. Inclòs quant els de Mataró havien estat anys enrere a aquesta categoria, els manresans ostentaven  llavors la divisió de plata. Això va ser als voltants de la temporada 2004, desprès Mataró va baixar a la 3a divisió nacional i ara ha retornat a la divisió de bronze.

Així doncs, el Mataró s’estrenarà a la capital del Bages i ho farà com a l’equip que ha empatat més partits del grup, això ho ha fet  fins a en set ocasions. En les seves sortides ha guanyat en tres ocasions de nou desplaçaments, ha empatat en tres i ha perdut també en tres.

Hores d’ara es vuitè amb 28 punts, amb un global de set partits guanyats, set empatats i sis perduts. Tè 74 gols a favor i 65 en contra.

Futsal Mataró

 ABDYCK GÓMEZ , UN EXMANRESA AL MATARÓ

El jugador Abdyck va defensar el Manresa Futbol Sala la temporada de l’acens a divisió de plata amb el tècnic  hispanobrasiler Víctor Acosta. A més, en el primer any a la segona divisió va renovar amb l’equip manresà. Va ser un dels jugadors que va  deixar bona petjada al club i un gran record . Ara i amb una edat que està per sobre dels límits per competir i això diu molt a favor d’ell,  disposa habitualment de pocs minuts en cada un dels partits.

 Abdyck Gomez, al costat de Corvo.

 EL MANRESA, A BUSCAR ELS TRES PUNTS

Els manresans afronten el partit amb la necessitat de sumar els tres punts. Aquest fet donaria el poder mantenir el liderat quinze dies més ja que en el proper partit, el conjunt manresà sumarà tres punts automàticament per la baixa del Dènia. Parlant de baixes, qui ho serà  a partir d’ara es Said, el jugador deixarà la disciplina de l’equip manresà per marxar a jugar al Navàs. La resta de la plantilla està a les ordres de Gerard Floriach a l’espera de la convocatòria definitiva.

Com a més destacable de la jornada, el partit CCR Castelldefels – Pallejà amb arbitratge corresponent al col·legi  valencià.

 JORNADA 21

CERDANYOLA FC – SALOU FS

DISSABTE 18:15  COL·LEGI CATALÀ

CCR CASTELLDEFELS – PALLEJÀ FS

DISSABTE 18:00  COL·LEGI VALENCIÀ

CLUB MANRESA FS – FUTSAL MATARÓ

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

UNIÓN STA. COLOMA  5  CD DÈNIA 0

BARCELONETA FUTSAL CE – C. NATACIÓ SABADELL

DISSABTE 18:45  COL·LEGI CATALÀ

CANET FS – CATGAS ENERGIA B

DISSABTE 18:30  COL·LEGI CATALÀ

OLIMPYC – CE ESCOLA PIA SABADELL

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ

FS LINYOLA – HOSPITALET BELLSPORT

DISSABTE 18:00  COL·LEGI CATALÀ