CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

ETERNAM MANRESA F.S. – CLUB SALOU F.S.

JORNADA 19

DIMARTS 6 DE FEBRER  21, 15 HORES

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA

En partit corresponent a la jornada 19 de lliga, el Manresa ha vist posposat el seu partit habitual dels dissabtes, al dimarts vespertí. I ho farà desprès de la dolorosa derrota a Castelldefels rebent la visita del Salou . Els tarragonins arriben a Manresa amb 8 partits jugats a fora amb un bagatge de 4 guanyats i també 4 perduts. Ara, es novè a la taula amb 25 punts, posició còmoda  classificatòria. Te 69 gols a favor i 88 d’encaixats, ( el Manresa 127 per  66 ) una diferència molt notable entre un equip i altre en aquest apartat.Globalment, el Salou fins el moment ha guanyat 8 partits, n’ha perdut 9 i ha empatat en una ocasió.

Pel que fa al Manresa, destacar la baixa definitiva de Gordillo i també dir, que durant la setmana s’ha entrenat amb normalitat desprès de que l’anterior fos molt complicada tal i com es va plasmar a Castelldefels poc desprès.

Una altre baixa, però, en aquest cas per aquest partit, serà la de Corvo , el Juez Único del Comitè de Competició, li ha imposat un partit de sanció, arrel d’uns fets lleus amb els col·legiats aragonesos que varen xiular a Castelldefels dissabte passat.

JORNADA 19

CERDANYOLA FC – CCR

DISSABTE 18, 15  COLEGI CATALÀ

MANRESA – CFS SALOU

DIMARTS 6 FEBRER  21, 15  COLEGI CATALÀ

UNIÒN STA. COLOMA – PALLEJÀ

DISSABTE 18, 00  COLEGI CATALÀ

BARCELONETA – MATARÓ

DISSABTE  18, 45  COLEGI VALENCIÀ

OLIMPYC – NATACIÓ SABADELL

DISSABTE 18, 00  COLEGI CATALÀ

LINYOLA – CATGAS  ENERGIA B

DISSABTE 18, 00  COLEGI CATALÀ

HOSPITALET BELLSPORT – CE ESC. PIA SABADELL

DISSABTE 18, 00  COLEGI ARAGONÈS

CANET 5  DENIA 0